LoowFat KIDS Fashion

čtvrtek 28. dubna 2016

Netuční? Nebo nízkotuční? Ať tak či onak, jsou boží. O jejich existenci jsem dlouhou dobu neměla ani tušení. O pandí vášni a černobílé kombinaci jsem se dozvěděla až od Lukáška. Respektive od Veru Harnol. (Jen tak mimochodem, sledujete už její blog? Mrk tam.) Její synek si v LoowFat libuje a sedí mu jako ulitý. Nedalo mi to a zavítala jsem na jejich stránky a kousek po kousku se ve mně začaly probouzet mé mladistvé nálady. Jak to?

LowFat KIDS je móda inspirovaná streetartem, graffiti, hiphopem, skateboardingem a současným uměním. Jednotlivé subkultury, které se vzájemně prolínají, LoowFat decentně a jemně propojuje, čímž vzniká neskutečně „boží“ oblečení pro prcky. No a proč mé mladistvé nálady? Betty totiž kdysi poslouchala Hip Hop, pracovala v Bbaráku a podílela se na HipHop kempu. Ups, malé přiznání. Proto je mi LoowFat tak blízký, a přestože nemám ráda výrazné nápisy, tady mi to příliš nevadí. Ostatní je totiž velmi jednoduché. Mimo to mě baví jejich velikosti. Vydrží na rok! 






Přišla i blogerka Mama Life se svým Honzíkem.

Občerstvení pro všechny příchozí.

Kšiltovky nás ještě neberou.

Za značkou stojí slovenské duo žijící v Čechách, které věci navrhuje v limitovaných kolekcích a nechává je šít přímo na Slovensku. Včera jsme se byli i s manželem a prckem mrknout na LoowFat Kids X Queens pop up shop, kde jsme autorku kolekce mohli poznat osobně, stejně tak jako novou kolekci. Ta je plná medvídku a nanuků! Co jiného na léto? V kolekci najdete trička, mikiny, kraťasy, legíny a kšiltovky. 

My jsme s manželem neodolali a koupili prckovi kraťasy, které mají na zadečku pandy a pandí triko. Dnes jsem mu je vyzkoušela a musím říct, že už se moc těším na léto. Jak prckovi sluší? Mrkněte na fotky.


Síla je v detailech.



Zuzko, moc děkujeme za pozvání a za to, že někdo něco takového dělá. Těším se na další vaše „recepty“. LoowFAT – We Love Food.

Jak se vám líbí LoowFat KIDS fashion?
Vaše Betty.

Žádné komentáře