Dárky k Vánocům pro dvou až tříleté děti + soutěž

čtvrtek 14. prosince 2017
Kdo mě sleduje na Instagramu ví, že jsem jeden den vzala útokem má oblíbenáhračkářství. A nezůstalo u jednoho dárku ani u dvou, ale máme jich dost. Když ono se pro ty děti nakupuje strašně jednoduše. Oproti dárku pro mého tatínka nebo manžela, který nic nepotřebuje a já se mám pořádně zamyslet, co by jim udělalo radost. Teď babo raď. V tomhle případě možná dědku. Nebudu odbíhat. Jdeme juknout na dárky pro našeho Jéňu.

Djeco Malá akce
Djeco je naším favoritem, a tak jsem nemohla nechat ladem a skladem tuhle hru pro nejmenší. Je věnována dětem již od 2,5 let a zaměřuje se na rozvoj motoriky a trpělivosti, které je u nás dosti málo. Jakmile nevyhovím ihned, přikládám pod malý bublající kotlík, který za chvíli vybouchne. Soudím tedy, že hra je pro nás jako dělaná. Hra Malá akce je nádherně propracovaná a graficky vyobrazená. Dětem se budou líbit postavičky i obrázky zvířátek a zvířátková párty je bude bavit. Podstatou je plnění úkolů dle zadání na kartičkách. Kdo úkol splní, získává medaili. Vyhrává ten, kdo má nejvíce medailí. Děti si postupně otáčí karty s úkoly a přijímají jednotlivé výzvy. Staví pyramidu podle obrázku, hází zvířátko do krabice, balancují se zvířátkem na hlavě, předávají si zvířátko z ruky do ruky za zády 3x za sebou, shazují určené zvířátko jiným zvířátkem, vyhazují zvířátko do vzduchu jednou rukou a stejnou rukou ho chytají. Na vše mají 3 pokusy a pokud uspějí, získávají medaili. Seženete jí na Mamiee.cz.


Djeco Malá spolupráce
Já vím, další Djeco hračka a opět hra, ale ony jsou tak krásné. Tahle s ledními medvědy je naprosto boží. Co myslíte, dostanou se zvířátka do iglú? Zvládneme to? Já doufám, že ano. A přitom si s prckem procvičíme jemnou motoriku, naučíme se snad i spolupráci a týmové hře. Protože: „to je moje“, u nás už nechci slyšet. Set obsahuje čtyři zvířátka - tučňáka, polárního medvěda, bílou lišku a bílého zajíčka. Zvířátka se snaží dostat do svého iglú, ale led se může kdykoli propadnout. Tato hra vyžaduje spolupráci všech hráčů, aby mohli vyhrát jako tým. Jsem zvědavá. Doufám, že budeme hrát už pod stromečkem.


Djeco Puzzle V lese
Opět Djeco a zase zvířátka. Snažím se prckovi stále podsouvat lesní zvěř, a tak nějak v něm alespoň trochu budovat vztah k přírodě. Dělám si srandu. Zvířátka a ještě k tomu lesní jsou prostě hezčí než nějaký Spider-Man. Dáte mi za pravdu? A tenhle lední medvěd, liška a sova jsou neskutečně roztomilí. Nejraději bych je složila, zapaspartovala a udělala z nich obrázky do pokojíčku, ale to by mi prcek asi dal, protože on puzzle miluje. Může je skládat stále do kola a tak tyhle tříúrovňové puzzlíky v jedné krabičce, musí milovat. Medvěd je ze 16 dílků, sova z 12 dílků a veverka z 9 dílků. Puzzle je vhodné pro děti od dvou let. Pokud byste chtěli levnější variantu, zajděte do Pepco. Budete koukat, co všechno mají. Puzzle jsem koupila v Hračkotéce.


Djeco gelové pastelky a tetování
Sice nevím, po kom to ten kluk má, ale rád kreslí, stříhá a tvoří. Na doporučení mé švagrové jsme mu pořídili Djeco gelové pastelky. Nejprve jsem se tvářila skepticky, ale nejedná se o nějaké klasické gelovky, nýbrž voskovky, se kterými se krásně kreslí.  Prckovi se příjemně drží v ruce (Nebojte, zkoušel je u sestřenky. Doma je ještě nemá.), jsou lehké a já oceňuji jejich omyvatelnost. Což je win-win situace. K pastelkám přikládám i tetování Djeco. Bez něj si to už doma nedokážeme představit.


Djeco Trio - bingo, pexeso, domino
Sada oblíbených didaktických her pro nejmenší děti od 3 let. Zahrajte si s dětmi bingo, pexeso nebo domino s obrázky roztomilých zvířátek. Více o této hře se dozvíte na blogu Lucinky The Hubs. Já jen vím, že tuhle hru budeme tahat na výlety a na hory na dlouhé večery.


Mickey Mouse autíčko na ovládání
Bylo mi řečeno, že pro prcka kupují takové holčičí hračky, proto jsem zašla do Hamleys a našla krásné auto na ovládání. Sedí v něm Mickey Mouse a prcek jej bude moci přes vysílačku ovládat sám. Mám z něj radost. Obstál v konkurenci hraček Djeco a já jsem si s ním mezi regály užila lásku na první pohled. Doufám, že se to stane i prckovi. Má rád Mickeyho a auta = bude ho milovat. Prosím.


Janod Magnetická raketa
3D raketa z masivního dřeva se skládá z pěti magnetických kostek. Prcek ji bude moci rozebírat a skládat. Poletíme spolu na měsíc a třebas i k Neználkovi. Budeme se učit planety, povídat si o kosmonautech a hvězdách. Přitom si raketu může rozebrat a hrát si jen s kosmonautem. No a pokud ho jednou přestane bavit, má maminka krásnou dekoraci do klučičího pokojíku.

Tegu magnetická stavebnice Circuit Racer
Magnety nás letos nějak přitahují. O Tegumagnetické stavebnici mi řekla kamarádka a já si jí ihned zamilovala. Volba samozřejmě padla na klukovské autíčko. Auto se skládá z celkem 12 kousků, které nabízí hodně možností a společné srandy. Circuit Racer je autíčko z budoucnosti. Se svojí nabíjecí stanicí má jednu neobyčejnou vlastnost: dokáže zrychlit z nuly na 100% zábavu. Na rozdíl od jakéhokoli jiného vozidla je poháněné neobyčejným a nadčasovým druhem paliva - dětskou představivostí. Auto je vytvořené ze dřeva a v každém bloku je neviditelně ukrytý magnet. Ten umožňuje vzájemné přikládání bloků v různých směrech, díky čemuž z autíčka postavíte i jiné hračky. Hračka rozvíjí kreativitu, představivost a jemnou motoriku. Pokaždé, když si koupíte hračku značky Tegu, přispíváte na dobrou věc. Tegu totiž část výtěžku z prodeje investuje do vysázení nových stromů, dává práci domorodým lidem v Hondurasu, jednom z nejchudších států na západní polokouli, a posílá hondurasské děti do školy <3. 

Knížky
I na ně dojde. Sáhla jsem opět po Svojtkovi a pořídila jsem knížku k magnetické raketě: Jak to žije u mimozemšťanů. Je krásně ilustrovaná a zábavná. Ještě přemýšlím o knížce Astronauti. Ať to máme kompletní.


Podkolenky Mama´s Feet
Bez měkkého dárku by to nešlo. Na ty se přeci nesmí zapomínat a už vůbec ne na podkolenky z našeho e-shopu BettyBrands Mama´s Feet. Máme spolu šedé liščí, ale ještě pod stromeček dostane hnědé lišky a černé ptáčky


Jak se vám líbí dárky pro prcka? Co byste pořídili svým dětem vy?
A aby nedostával pouze prcek, mám tu pro vás soutěž.

O co budete soutěžit?


1. Rocket Game
Hra, která tematicky navazuje na naši vesmírnou jízdu. Jedná se o Rocket Game, což je hra určená dětem od čtyř let. Úkolem dětí je dostat svou raketku do vesmíru. Raketa by na své cestě měla udělat co nejvíce smyček a vyletět tak výše než rakety ostatních hráčů. Děti dráhu raket sestavují pomocí rulety, která v podstatě určuje celý průběh hraní.


Nešlo to udělat jinak, a tak tu máte i podkolenky od Betty. Naše Mama´s Feet Wanda je opravdu statečná panda. Polly je připravena vám dělat radost a bavit i vaše děti. Podkolenky jsou z vysoce kvalitního příjemného materiálu, který bude dětem více než příjemný. Výrobci mysleli i na celkovou pohodlnost, proto mají podkolenky Mama´s Feet jemné švy které netlačí. Lem u kolínek je velmi pružný a krásně obejme kdejakou nožičku. Vespod podkolenek jsou protiskluzové tlapičky. Díky nim už vaše ratolest vybere každou zatáčku a zastaví tam kde chce.


3. DOVE Derma Spa – Skin Magic goodness3
Prémiová dárková kazeta pro ženy DOVE Goodness řady DermaSpa obsahuje tělové mléko, krém na ruce a prémiový box. Kosmetické produkty poskytují spa zážitek spojený s odbornou dermatologickou péčí, hloubkově hydratují a vyživují velmi suchou pokožku celého těla. Věnujte péči svojí pokožce, ona vám to vrátí ve své zdravé kráse!



Co pro výhru udělat?
1. Staňte se fanouškem stránky Betty & Co. TADY.

2. Napište pod tento článek (nezapomeňte na email) nebo pod příspěvek s tímto článkem na FB (TADY): Co pro vás znamenají Vánoce? A připište velikost podkolenek. Vybrat si můžete z velikostí: 0-2roky, 3-4roky, 5-6 let.

3. Pokud chcete mít větší šanci, sdílejte veřejně příspěvek se soutěží. Zařadím vás do losování hned 2x. TADY

Odpovídat můžete až do neděle 17. 12. do 12:00. Výherce získá všechny tři výhry v jednom balíčku.

Přeji hodně štěstí,
Vaše Betty.

PS. Nezapomeňte, že aby vám eshop doručil dárky do Vánoc, objednejte věci do 15. 12. do půlnoci. Pak už to bude asi s odřenýma ušima.

38 komentářů

  1. Ktasne darky mate vybrane..pro me novinka hra Djeco Mala akce.to je bomba.Urco koupim na narozeniny dvouletakovi v unoru. Nejak mi unikla v sortimentu Djeca...Vanoce jsou pro cas straveny s rodinou v klidu a pohode s rozzarenyma ocickama nad darkama, cukrovi a pohadky.letos snad uz konecne i jednu celou :) podkolenky by se mi libily 5-6let ;) jitka.kubic@seznam.cz Jitka Kubickova

    OdpovědětVymazat
  2. Velikost 5-6 let :) Vánoce jsou pro mě jedním slovem rodinná pohoda ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak to i pro nás. Aspoň na chvíli. Miluji tu atmosféru <3. Přeji hodně štěstí. Betty.

      Vymazat
  3. Děkuji Jitko, já jsem z těch her úplně nadšená. Snad bude i prcek. Ano čas s rodinou i s těmi, co se kvůli vzdálenosti tak často nevidíme. Mám to moc ráda ... i bez dárku. Mějte krásné Vánoce a hodně štěstí v soutěži. Betty.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný článek s inspiraci...! U nás Vánoce jedním slovem pohoda a rodina. I když už jsme všichni 3 sourozenci dospěly a mame svoje partnery/rodiny, tak travime Vánoce všichni dohromady u rodicu... ani si to nedovedu představit jinak.
    Podkolenky bychom chtěli ve velikosti 0-2! Článek sdílím na FB jako Lucia Tra Lenuvole. E-mail crazy-lucy@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se vám líbí. Ano, jsem ráda, že to cítíte stejně. Vánoce jsou rodina. Držím palce a přeji krásné Vánoce, Betty.

      Vymazat
  5. Krasne darky jako vzdy :-)
    Pro me jsou Vanoce vzacny cas, ktery stravime jako rodina, my vsichni ctyri spolu a posleze i dalsi nasim srdcim nejblizsi. Moc se tesim na prochazky, na cukrovi, brsalat a kaprika. Jo, a taky na to pivo ze sedmyho schodu.
    Velikost: 0 - 2 :-)
    Sleduji jako Gabi Tschiedelova
    (gatsby@email.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Gábi, to jste tak hezky napsala. Já dřív bramborový salát nejedla, ale teď si ho dám také s chutí. Děkuji za komentář a přeji hodně štěstí v soutěži a krásné Vánoce, Betty.

      Vymazat
  6. Vánoce pro mě znamená rodina. Už se těžším na radost v dětských očích, už i den předem při pomáhání zdobení stromečku. Od djeco mám koupenu taky akci, ale až na nározky, teď bude mít 2,5 leťačka dárků habaděj ( rodina je velká, tak to omezit ani nejde:-) Podkolenky velikost 3-4 roky.
    Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iris, mluvíte mi z duše. I u nás je to tak, že rodina je velká a dárků moc a moc. Tyhle rozdělíme i mezi některé členy, ale stejně toho bude mít až až. Tak vám přeji krásné Vánoce a mnoho štěstí v soutěži, Betty.

      Vymazat
  7. Parádní článek, ostatně jako vždy :). Četli jsme ho s Peťou, má teď rok a půl a na každý obrázek dělal jeeee :D. Vánoce pro nás znamenají pohodu, čas strávený s rodinou a občas taky přežírání :D.
    Podkolenky by se nám líbily ve velikosti 0-2 roky, Peťa si rád ponožky sundává, ale myslím, že tyhle by si nechal na sobě :D.
    (kack@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  8. Pre mňa Vianoce sú sviatkom rodiny - už od začiatku decembra som vypustila všetky pracovné aktivity, aby sme si s chlapcami (mám ich troch + muž) užili spoločný advent. Snažím sa neponáhľať sa, tvoríme s deťmi pohľadnice pre príbuzných, pečieme spoločne veľa druhov pečiva, aby sme ho neskôr mohli odniesť núdznym a mnohodetným rodinám... Chcem, aby si z takto prežitého adventu a sviatkov chlapci odniesli, že na vianoce aj dávame, nie iba prijímame :)
    Btw. hru Spolupráca o Dijeca dostal náš Samko k tretím narodeninám začiatkom decembra a odvtedy má čestné miesto na stolíku v obyvačke - každý deň musíme totiž skúšať zachraňovať zvieratká :-) - tak snáď chytí i Tvojho Janíka...

    U nás sa zas pod stromčekom objaví pexesko, ktoré si spomínala v predchádzajúcom príspevku :-)

    No a podkolienky - potešila by nás veľkosť 3-4 roky.

    Prajem ešte krásny adventný čas a skutočne pokojné sviatky.

    Mária

    OdpovědětVymazat
  9. Vánoce mám moc ráda, hlavně i tu adventní přípravu a celý ten předvánoční čas. Mám ráda hlavně to, že se sejdeme celá rodina a baví mě sledovat dětské nadšení nejen při rozbalování dárků. Podkolenky 5-6 let.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Pajo, Jenik dostane krasne darecky. Djeco taky miluju, i u nas bude neco od teto znacky pod stromeckem. Vanoce jsou pro me hlavne o teseni se nasich deti, o rozzarenych ocich a velke radosti, kdyz otevrou darek, o ktery si napsali Jeziskovi. Podkolenky bych prosila 0-2 roky.
    Preji krasne a pohodove vanocni svatky, Eva
    pribylova@lovebio.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Vánoce jsou hlavně o rodině...prp všechny okolo mě je unavující cestovat po babičkách a známích, ale já se na to těším. Za prvé jsem ráda že nemusím pár dní vařit :-D a za druhé uvidím část rodiny, se kterou se přes rok moc nevídáme. Ale letos se těším i na radost v očích syna, v březnu bude mít 2 roky,takže už trochu ví o co jde:-)
    Podkolenky tedy prosím 0-2roky.
    Krásné Vánoce plné rodinné pohody,Jana Novotná (jajade@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  12. Vanoce jsou svatky klidu a miru, opakuju si uz od rijna. A setkavani! Preju vam krasne svatky :) Podkol. 3-4r. ganazuz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Vánoce jsou nejvíc
    To chceš
    3-4r
    Nagrape@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Jsou to pro mě momenty klidu a pohody, hlavně ale cenný čas stravený s mou velkou rodinou. Chvíle dobrého jidla, procházek, vune skořice, pomeranče a a zapáleného františka. Trávíme je na chalupě v Jeseníkách a většinou jsou i bílé! Moc se těším. Vel. 3-4 roky :)
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Opět uzasna inspirace, k Djeco jsi mě přivedla ty a já jsem nadšená. Raketa Janod, tu jsem už obdivovala v Sonnentoru a hledala, kde se dá koupit. Pajiku Vánoce jsem si vždycky uzivala hlavně já, tesila se co dostanu. Od dob kdy mám Emicku, je mi úplně jedno, co na mě pod stromem bude čekat. Užívám si všechny kolem, pohodu a těším se na tu radost v jejich očích �� K.

    OdpovědětVymazat
  16. Vánoce u nás bereme jako příležitost se sejít všichni pohromadě a zavzpomínat na členy, kteří tu s námi již nejsou. Největší radosti máme z maličkostí... Ke snídani domácí vánočka a kakao, pohádky, cukroví, procházky (když se zadaří, tak i se sněhem) a vůbec, prostě taková ta pohoda. Navíc jsme se letos stali rodiči a naše skřítka poprvé uvidí stromeček a baňky a všechna ta světýlka. To bude asi největší zážitek celých Vánoc. Úplně jiný rozměr.
    Na FB jako Píďa Přidalová Kučerová
    Petfruf@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Vanoce jsou svatky pohody a setkavani se s rodinou a nejblizsimi. Miluju cukrovi, kapra a salat. Je krasne videt radost detskych oci u stromecku s darecky. Djeco jsem letos zakoupila puzzle, maji krasne obrazky. Hezke vanoce. lenkahamakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Vánoce jsou pro mě rodinné svátky, pohádky a cukroví, ale hlavně období, kdy máme taťku doma jen pro sebe celý týden! Na FB sdílím - Monika Plonková. hamo@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Vánoce pro mne dostaly nový rozměr s dětmi, jako dítě jsem je milovala, tak bylo takové hluché období a teď s klukama se málem těším na Ježíška víc než oni :-D Je tak krásné je o Vánocích pozorovat! Sdílím na fb jako Renata Ševčíková, email: PavlikovaRenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Pěkný večer Pajo, značku djeco máme se synem také rádi. Krásné doporučení na úžasné hry až bude starší.
    Vánoce jsem pro mě po příchodu syna hlavně o rodině, abychom se všichni ve zdraví sešli i další rok. Největší radost mi udělá o vánocích smích syna a hvězdičky v očích až, se rozsvítí stromeček. Jako každá máma zažívám vánoce každý den, když mi z domu zazní to nejhezčí slovo,"máma" a přiběhne Mikuláš, obejme mě a dá pusu. To by mi vždy ♥ radosti prasklo a i když to slycham denně, tak velmi často mám v očích slzy štěstí.
    Přeji ti krásné a pohodové Vánoce ��.
    Velikost podkolenek 3az 4 roky.
    Na FB jako Janča Pechová.
    Pechova.janca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Vánoce - stres, chaos, lidé do sebe všude strkají, překážejí, motají se a pracující to dost zdržuje.Jinak jsou pěkná světýlka po ulicích a ozdobené venkovní stromky.
    mor.sa@seznam.cz - sdílím - Šárka Bogunovič

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den, krásné hračky. U nás panuje Djeco mánie už asi 6 let a stále to jsou nej hračky. Vánoce jsou u nás hlavně o dětech, jak se těší, vyrábíme, pečeme, zdobíme.
    Podkolenky by se nám hodily ve vel:5-6 let
    Krásné svátky Lenka. lenka.hoza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Náš syn Tomášek se narodil minulý rok 9. listopadu, takže ty minulé Vánoce si jen tak v poklidu ležel v kolébce u stromečku a byl v úžasu ze světýlek. Teď mu byl už rok a je to náš malý čipera, v úžasu ze světýlek je pořád a dokonce už i maličko vnímá, že má přijít nějaký ten Ježíšek a pořád říká "dárky,mm Jee." Asi je to jen moje představivost a chudák neví, co mu to ta máma říká 😂😂🙈, ale já věřím tomu, že to prostě tuší 😍🤪😁😊 no a samozřejmě ze všeho nejvíce se na to těšíme my s přítelem, az toho našeho prďolu postavíme k tomu nazdobenemu a osvícenému stromečku, kde budou ty dárečky a on se do nich pustí. To naštěstí už máme vyzkoušené z narozenin, kdy jsme ho učili, aby těm dárkům dal pořádně zabrat a hezky je roztahal. 😂😊😂❤️💙

    OdpovědětVymazat
  24. Vánoce jsou pohoda, stromeček, cukroví, dárečky, pohádky, světýlka, koledy - miluju Vánoce:)
    Velikost podkolenek asi 0-2 roky (dcera má 26 měsíců, to by ji asi 3-4 byly ještě veliké, že - ptám se i pro případnou budoucí objednávku;)
    Soutěž sdílím veřejně na svém FB profilu Lenka Fořtová (Cichá)
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Pro nás asi nejvíc čas s rodinou. Manžel konečně bude chvilku doma s námi, takže to je to nejcennější. Pro děti samozřejmě bude i to ostatní... POdkolenky 3-4 roky. Hezké svátky, Dana (kristova@post.cz fb: Dana Charvátová)

    OdpovědětVymazat
  26. dobrý den, pro mě jsou Vánoce nejkrásnějším obdobím v roce - světýlka, radost. Jak jsem si dnes znovu přečetla ve své oblíbené knize (Sněží, sněží) - Vánoce jsou stav duše a nezáleží na čase :) pod to se podepisuji. Likuji jako Barbora Francová. cervenkova.barbora@seznam.cz podkolenky preferuji pro děti ve věku 3-4 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Báro, moc gratuluji. Vyhrála jste naši soutěž. Prosím vás o zaslání adresy na email: pavlinabrettova@gmail.com nebo do zprávy na našem FB profilu Betty&Co. Hezký den, Pavlína

      Vymazat
  27. Ahoj 🙂 Vánoce pro mě znamenají ničím nerušený čas strávený s mou rodinou, jsou pro mě známkou lásky, štěstí, pohody i dojetí (a že se dojímám o Vánocích hodně často 😀 ). Miluji Vánoce, a jsem šťastná že je mohu strávit s mými nějmilovanějšími ❤ Podkolenky bychom si v případě výhry přáli velikost 0-2 ročky 😊 zuzlicek077@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Když jsem byla malá, Vánoce pro mě byly kouzelné, ta atmosféra, rodina pohromadě, společné zdobení stromečku, živý kapr, ale i zmatky, mírná nervozita, netrpělivé čekání:-). V dospělosti se uvedené vytrácelo a i když jsem se snažila, ten šimravý pocit z Vánoc na dlouhá léta zmizel. Za to, že se na ně opět těším, vděčím našemu malému synovi, ten z nich udělal opět něco výjimečného a krásného. I když tentokrát přišla i odpovědnost – snažit se o Vánoce takové, aby je miloval. Petra: kulhanovap@seznam.cz, podkolenky bych v případě výhry volila 0-2 roky

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj,sdílela jsem i na FB.Vanoce pro mě znamenají vlnu nostalgie,obrovský příval veselých a vtipných vzpomínek z dětství.Vanoce pro mě byly vrchol roku.Dnes už je tak neprožívám.
    Podkolenky pro 5-6 leteho prcka.
    hanicka.melicharova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné dárečky. Djeco je naprosto top. Dovolím si připojit svoje nápady pro děti do 18 měsíců.
    http://matkatereza.cz/tag/vanoce/

    OdpovědětVymazat