Hýčkání maminek

pondělí 5. října 2015
Všechny pohromadě.
Tentokráte jsem si dala načas, ale je to tím, že jsem potřebovala vstřebat veškeré pocity a radost, kterou jsem z Bepanthen hýčkání maminek měla. 

Jednoho krásného dne mi na telefonu zablikal nový email a já jej líně a s nechutí otevřela ... nic jsem nečekala a říkala si, že je to další nabídka zlevněných plen nebo dudlíků. Jak já se spletla. Čekal mě tam moc milý email od Ivy, která mě zvala na blogerskou sešlost s Bepanthenem nazvanou Hýčkání maminek. Už ten název mě bavil, protože nechat se hýčkat? To jsem jako novopečená maminka dlouho nezažila, protože teď si hýčkám mé dva kluky a na mě už nezbývá tolik času, i když se manžel snaží. Navíc bylo na místě zajištěné hlídání a parádní program. Kdo by odolal?

Přestože jsem se neskutečně těšila, málem jsem nedorazila. Den před akcí jsme se vrátili z dovolené a prcek se ne a ne aklimatizovat. Plakal, nechtěl jíst a byl nervózní. Já samozřejmě také a už jsem sahala po telefonu a chtěla vše zrušit. Nakonec jsem to neudělala a zkusila to dát. Naložila jsem Jeníka do auta a vyrazila vstříc novým zážitkům.  Nevím čím to bylo, možná tím, že jsem se tak těšila a zavládl u mě vnitřní klid, ale Jeník v autě usnul. Možná, že prostě usnul, protože v autě normálně spí, ale já to připisuji k mému vnitřnímu klidu. Óm. 

Na místě nás přivítala usměvavá Iva a paní doktorka Kotalíková, která zde byla za Bepanthen. Přijela jsem o něco dříve, ale na místě už bylo plno blogerek. Vřele mě přivítala Veru Harnol, kterou sleduji a ostatní blogerky byly také moc příjemné a já jim za to moc děkuji, protože mi tím usnadnily vstup do jejich světa, který stále příliš neznám. Holky jsou báječné a podporují se navzájem. Pokud o nich chcete vědět více, sledujte jejich blogy. (Seznam blogů holek dám na konec článku.)
Počáteční pokec s ostatními.

Paní doktorka, která je neskutečně vtipná.


Vše probíhalo v uvolněné atmosféře. Nejprve nás nechali rozkoukat a poklábosit. Při mém zkoumání prostředí mě ohromil candy bar ve stylu beauty plný cupcaků, paletek na líčení, které byly jedlé a dalších zkrášlujících produktů.  Mňam.  Hlavní roli samozřejmě hrály Lelí’s cupcakes, které miluji. O koncept se postarala šikovná Jana Dostálová z Great Moments a já stále silněji uvažuji, že jí požádám o vytvoření oslavy našeho prcka. Blázním, já vím. Jsou mu teprve tři měsíce. Po prozkoumání dětského koutku, kde se ozýval vřískot šťastných dětí jsem se setkala s chůvami, které se hned chtěly ujmout prcka, ten se však ohlásil hladovým pláčem a já musela jít kojit. Naštěstí zde byla místnost s gaučíkem! Byla jsem zachráněna. Potom jsem Jéňu svěřila chůvám a šla si poslechnout něco více o značce Bepanthen. Přestože jsem její ambasadorkou, vždy se dozvím něco nového, protože Bepanthen akce nejsou pouze o produktech, ale i plné rad již zkušených maminek. 





Překvapilo mě, že má plno maminek v podvědomí pouze jeden produkt od Bepanthenu a to Care mast. Není to tak. Bepanthen se stará o celou rodinu již od počátku těhotenství. Začínáme krémem na strie, o kterém jsem psala zde. Pak používáme Bepanthen Care mast nebo novinku Bepanthen Extra mast, která oproti Care masti obsahuje i olivový olej a vitamín B3. Jakmile prcek povyroste a začne běhat, čekají nás odřená kolena. Na ty je skvělý Bepanthen Plus, který dezinfikuje a hojí drobná poranění. Jeli u vás doma na programu ekzém, můžete pokožce pomoci z Bepanthen Sensiderm, ulevující od zarudnutí a svědění. Nesmím zapomenout na nejvíce opomíjený krém a to Bepanthen krém jenž je určen na popáleniny nižšího stupně (slunce, solárium). Všechny produkty jsme si mohly vyzkoušet a nakonec jsme je dostali jako dárek. 






Velkým překvapením pro mě byla vizážistka, kterou znám ze školy! Markéta Smutná si šla za svým snem a odešla ze světa marketingu a stala se z ní profesionální make-up artistka. Děsně jí fandím. Markéta každou z nás nalíčila dala nám cenné rady ohledně pleti. Potom už jsme se mohly z vesela fotit. Náš prcek foťák opravdu „miluje“, vždy se tváří neskutečně důležitě a nebo se mračí. Asi nechce dávat portrét všem na počkání. Přesto máme od Jendy Martince opět krásné fotky.




O čem by si ještě povídaly holky u kafe? Samozřejmě i o módě. Od tohoto tu byla stylistka Betty ze Zoot.cz. Prozradila nám jaké jsou letošní módní trendy a také poradila, jak si najít svůj styl. Po tomto odpoledni jsem si opět přišla jako žena. Žena, která má prcka a manžela, ale opět našla ztracenou půdu pod nohama a dokáže se soustředit a bavit se i o jiných věcech než je kojení a jaké ty bio plenky a ubrousky jsou nejlepší.


Děkuji Bepanthenu za krásné setkání. Můžu říci, že Bepanthen sbližuje, protože já zde našla další spřízněné duše, se kterými se budu vídat i mimo  takováto setkání. Děkuji.

Vaše Betty.

Ps. Jeník to zvládl na Jedničku.

Je boží.



Ps. Nezapomněla jsem a tady je seznam blogerek maminek, které rozhodně stojí za sledování: Lelí (Máma na blogu),Terezka (Pure&White), Veru (Veru Harnol), Pavla (Ohmybeautifullife), Jana (Janiny blog), Petra (My home style), Martina (Mámou stylově), Radka (Kusanec) a Alice (Mámou stylově).

1 komentář

  1. Tak taková událost mě taky zajímá, opakují e ročníky a nebo to byla jen jedno rázová akce? No samozřejmě že bepanten je zázrak co se týká hojení a my teda ještě používáme sudocrem a používá ho celá rodina na různé odřeniny rány a opruzeniny. A s tím líčením byla řeč i třeba o něčem podobném a o make-upu obecně a o módě?

    OdpovědětVymazat