Giveaway: Skip Hop Sovička

neděle 4. října 2015

Chci vám moc poděkovat. Za co? Za to, že čtete můj blog a navíc mi i píšete a to pozitivně. Jsem opravdu ráda, že vás mohu alespoň trochu inspirovat a předat vám mé zkušenosti. Ty, které si pracně získávám jako novopečená mamina. Ano, někdy se spálím, někdy dám na rodiče a okolí, i když nerada, protože jsem paličatá a musím si hodně věcí dělat po svém. Jindy naopak udělám vše napoprvé na výbornou. Mateřství je škola, která je jednou z nejtěžších v mém životě. Zároveň je tou nejpřirozenější! 
Opět utíkám od tématu. Pardon .... Vracím se zpět z bludiště mých myšlenek. Chtěla jsem vám poděkovat a při této příležitosti vás i obdarovat měkoučkou a veselou sovičkou od Skip Hop, kterou mi pro vás věnoval e-shop Feedo.cz. Sovička je se svou soví ratolestí krásně barevná a nabízí vašemu prckovi až 10 různých aktivit pro jejich rozvoj. Najdete u ní zrcátko, dřevěný kroužek nebo kousátko. Se zrcátkem si můžete zahrát na schovávanou nebo se stane sovička kamarádem, který bude prcka hlídat před spaním. Skip Hop sovička píská, chrastí a cinká. No není úžasná? Neměla by chybět u nikoho doma a to ani u nás! Hned si jí musím pořídit.


Rozměry a použitý materiál: 
  • Š 18 x V 20 x H 10 cm.
  • 100% Polyesterové vlákno, plastová fólie
  • 0% BPA, 0% PVC, bez ftalátů.

Jak jí můžete získat? Stačí, když:
  1. Stanete se mými fanoušky mé Facebook stránky Betty&Co. a Facebook stránky Feedo – Lehčí život maminkám.
  2. Budete mě sledovat na Instagramu.
  3. Repostnete (sdílet na svůj Instagram profil) fotografii na Instagramu, kde píši o soutěži a použijete hashtagy #soutezsbetty #bettyblogger
  4. K repostnuté fotografii napíšete, proč by byla sovička nejlepším kamarádem právě pro vaše dítko.

Soutěž ukončím 11. 10. 2015 a vítěze s nejvtipnějším komentářem vyhlásím hned následující pondělí 12. 10. Držím všem palce a doufám, že se vám soutěž líbí. Moc se těším na vaše komentáře. Věřím, že se moc pobavím a budu mít z čeho vybírat.

Výherkyní se stala Sofka Užofka. Děkuji za účast!

Mějte krásný zbytek neděle,

Vaše Betty.

Žádné komentáře