Těhotenské focení

pátek 31. července 2015
O těhotenském focení jsem přemýšlela dlouho. Chtěla jsem mít památku na bříško, ale zároveň se mi celkově těhotenské fotky nelíbí. Myslím ty studiové, kde se ukazuje nahé břicho a většinou je nahý i partner. Proč?

Nechci se někoho dotknout, ale já jsem takové fotky nechtěla. Nakonec jsme se rozhodli pro focení na našich oblíbených místech. Jednoho sobotního rána jsme se sebrali a s Honzou Martincem vyrazili fotit na Farmářské trhy na Náplavce. Fotek z tržiště moc není, protože všude bylo plno lidí, ale o to víc se mi líbí další fotografie z mostu a prázdné části Náplavky. Prostě z míst, která máme s manželem rádi. 

















Máte už za sebou těhotenské focení? Jak jste jej plánovali? Já řešila termín focení. Nechtěla jsem být velryba, ale zároveň jsem chtěla aby bylo vidět bříško. Chtělo to neskutečný time management :D.

Doufám, že se vám fotky líbí tak, jako mě. Mějte se.


Vaše Betty.

10 komentářů

  1. Naprosto souhlasím s tím, že nechápu nahé partnerské těhotenské focení - prostě chlupaté bříško českého muže, objímající rozněžnělou maminku... hrůza .-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Báro, teď jste mě opravdu rozesmála. Děkuji. Jsem ráda, že jsme zajedno. Hezký večer. Betty.

      Vymazat
  2. Krasne fotky! My byli tehotni v zime a navic bez snehu, takze jsem s brekem opustila od venkovniho foceni..jednu nahou fotku mam, jsem na ni sama s briskem, focena z profilu a jen obrys..velmi decentni..nechtela jsem se takto fotit, ale nakonec patri mezi TOP 3 ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Sylvie, ty obrysové jsou krásné, když jsou decentní!

      Vymazat
  3. Jo a mas nadherny tehotensky outfit! ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To jsou moje večerní šaty ze svatby :D

      Vymazat
  4. Také se mi těhotenské fotografie nelíbí, takže sobotní ráno na Náplavce je super nápad.

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou uzasne:))!! pusobi krasne vsedne a nestrojene, me ty hambate prso-bricho-mašle studiovky desi. Navic si ted v 8 mesici pripadam jak vzducholod, takze tyhle Vase pro me vyjadruji, mame se radi a budeme tri:)))))

    OdpovědětVymazat