Co dělat na Valentýna

středa 12. února 2020


Nikdy jsem nebyla extra fanda do Valentýna. Nečekala jsem od svých partnerů nic, nebo jsem jim to snad jenom říkala? Snažila jsem se vypadat „cool“ a hlásala, že tenhle komerční svátek jde mimo mě? No, já vám nevím. Jsem někde na pomezí. Tvrdila jsem, že nic nepotřebuji, ale když jsem dáreček dostala, nezlobila jsem se. Takže, když partnerka říká, že nic nepotřebuje, věřte, že to tak úplně není. Tedy, co se týče Valentýna a dárků. :)

A jelikož, letos na Valentýna budeme doma, vymyslela jsem pro nás skvělý dárek. Myslím, že manžel ho opravdu ocení :D. Miluji randění. Randění s mým manželem samozřejmě. Mám ráda naše úniky ať jsou na hodinu nebo několik dnů. Víte, jaké bylo mé nejoblíbenější rande? Dlouhá cesta autem, kdy jsme vedli dlouhou a hlubokomyslnou konverzaci :D. Koukáte? Manžel totiž miluje, když slyší: „Pojď si povídat.“ Nejraději to má, když ležíme v posteli, donutí mě odložit knížku a zhasne. A já začnu: „Víš, že ...“ Úplně vidím, jak se každý večer ve tmě modlí, abych si zase nechtěla povídat, a tak jsem na něj udělala habaďuru. 

Na dlouhé, velmi dloooouuuhé cestě jsem se vytasila s otázkami :), které jsem měla v hlavě, ale tak nějak jsem si je i vyhledala na Pinterestu a Googlu. Z počátku byla odpověď převážně: „Nevím“, ale po 456 km cesty, začal o dopovědích přemýšlet. Po 500 km řekl: „Dobře, a teď se budu ptát já.“ Heuréka. Vedli jsme krásnou konverzaci a cesta byla snad poloviční. Takže, pokud vaši partneři moc nemluví, máte naději. Jde to :).



Proto vás na tohoto Valentýna vyzývám, abyste se nezlobila, když vám váš partner nepřinese puget růží, čokoládové srdce nebo náramek se srdíčkem. Místo toho mu upečte nejvíc čokoládové brownies a kydněte na něj třeba vanilkovou zmrzlinu. Dejte si chipsy a jeho oblíbené pivo nebo si sedněte na gauč s obrovským kýblem zmrzliny a dlabejte lžící tunely (Vím, že v obýváku se nejí, ale...). Prostě to, co máte rádi a povídejte si. Nejde to? Tak použijte otázky, které jsem připravila. Uvidíte, kam vás vaše konverzace dovede (Heslo: Hlavně se nepohádat. :) ). Můžete se navzájem hodně překvapit.  

Otázky pro vaše drahé polovičky:

1. Co tě odlišuje od ostatních lidí?

2. Jaká životní lekce ti v životě nejvíc dala?

3. Na co z dětství nejraději vzpomínáš?

4. Co se ti líbilo na tom, jak tě rodiče vychovávali?

5. Popiš se pomocí tří slov.

6. Kdybys měl vybrat čtyři lidi, kteří jsou pro tebe ztělesněním dobra, odvahy, moudrosti a pohodlí, kdo by to byl? A proč?

7. Vzpomínáš si na to, když ti bylo dvacet? A co bys udělal jinak, kdyby jsi byl zase dvacetiletý kluk?

8. Jaký věk je nebo byl tvůj nejoblíbenější?

9. Co, pro tebe znamená úspěch?

10. Kdyby jsi měl neomezený budget, kam bys nejraději jel?

11. Kdybys mohl uspět v čemkoli, co bys dělal za povolání?

12. Jakou vlastnost, zlozvyk na tobě nemají ostatní rádi?

13. Kdy se cítíš nejšťastnější?

14. Řekni mi jednu věc, kterou se mi bojíš říct?  (Tady to bude chtít sklenku na kuráž :D)

15. Čím tě činím šťastným?

16. Jaký je tvůj nejoblíbenější dezert?

17. Jaké jídlo máš nejraději? (samozřejmě to od vás :D.) 

Doufám, že se vám otázky líbí a vy se o partnerovi, ale i o sobě dozvíte něco nového. Letos prostě nečekejte dary, ale zažijte nezapomenutelný večer. Budete spolu. Budete se cítit milované a zažijete plno srandy. I když chápu, že když klapnou dveře, srdce se vám rozbuší a vy budete nedočkavě vykukovat, co schovává za zády :D. 


Věřím, že si Valentýna užijete ať to znamená, že jste strávila den sama, s nejlepším přítelem, rodinou nebo maminkou. Rozdávejte lásku a úsměvy :).

Krásného Valentýna,
Vaše Betty.

Ps. A pokud to čtou nějací muži, klidně to udělejte i pro vaše partnerky. Uvidíte, budou překvapené. Já bych tedy byla :).


5 komentářů

  1. Betty, to je skvělé. Zkusím to aplikovat. Bude sranda.
    Děkuji vám za tip :) Janča Čechů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, Jani, velmi vám děkuji. Snad jste si to užili :)

      Vymazat
  2. To je super, díky za tenhle článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, moc děkuji. Nedávno jsem ti chtěla psát. Koukala jsem na tvůj článek a nerozuměla těm strasným komentářům. Jsi skvělá a dělej vše jak děláš! Pája

      Vymazat
  3. Paji, škoda, že nepíšete víc. Jste skvělá a krásně píšete. Mám vás moc ráda a teda teď nám na IG chybíte.
    Lucie

    OdpovědětVymazat