Sladký splněný sen

pondělí 29. srpna 2016

Je to sladké, krásné a plné emocí. Je to jeden velký a splněný sen, který je krásný, ale je za ním hodně slz, bezesných nocí a mozolů. Je to sen jedné holky, která to umí. Umí si stát za svým názorem, ukamenuje vás argumenty, protože její pusa se nikdy nezastaví. Umí potěšit, umí být přítelem, skvělou mámou, manželkou a kolegyní.  Zdá se, že se jí daří vše, na co sáhne, ale víte co, ona, i když je obrovský snílek a někteří si mohou myslet, že má jenom štěstí, je neskutečný dříč, který si zasloužil tenhle splněný sen. Otevření nejsladšího cupcakes obchůdku v Praze.


Vešla jsem do vchodu vedoucího do Famagusty, kde mě uvítal dav lidí a v ruce mi přistála sklenička Prosecca (aspoň myslím, že to bylo Prosecco). Otočila jsem se doleva a tam stál. Sladký, neskutečně vkusně zařízený obchůdek, kde na sedačce seděla Lelí. Nervózní, ale tak nějak klidná. Bylo to tu. Už to zvládla. Seděla uvnitř svého snů, který se během crowdfundingovékampaně,  stal snem mnoha dalších lidí. To, co se kolem Lelí dělo, jsem naposledy viděla, když u nás byly povodně. Tolik lidí, zapálených pro jednu věc. Už tohle je na celém projektu tak krásné a ještě hezčí je i to, že Lelí si to nenechala sama pro sebe, ale rozhodla se pomáhat i na jiných frontách. Spojila se s Loono a jejich projektem #prsakoule. Z každého prsařsko-koulařského cupcaku poputuje 10 Kč právě této organizaci. V obchůdku si můžete koupit i Kokoza cupcaky, které samozřejmě nejsou z kompostu, ale skvělé čokoládové s banánem. Z jejich prodeje také poputuje 10 Kč na podporu kompostování a komunitních zahrad ve městech. Tak si oslaďte život a nechte Prahu ještě více zazelenat.


Kamarádka Lucka z The Hubs.

Já jako Elf a holky, které znám díky blogu. Děkuji The Hubs, Veru Harnol a Mamalive.

Naše sladká Veru z blogu Veru Harnol.

Kromě charitativních cupcaků naleznete v nabídce mé oblíbence: čokoládový cupcake, slaný karamel a red velvet. Kromě nich, začala Lelí péct i bezlepkové cupcaky z mouky Nominal a veganské. Přiznám se, že v tuhle chvíli jsem ráda, že v Praze nejsem tak často, protože tohle místo by bylo mou zkázou. Hřešila bych každý den a to si opravdu nemůžu dovolit. Pokud chcete vidět celou nabídku, mrkněte se sem. Chcete-li cupcaky ochutnat, zajděte se mrknout do obchůdku osobně. Otevírají už dnes od 10:00 ve Vyšehradské 53 u Karlova náměstí.  A pokud to tam nestíháte dnes, a přesto byste chtěli vidět, jak to tam vypadá, mrkněte na mé fotky. Snad se vám tam bude líbit. Já jsem totiž okouzlená celou atmosférou a interiérem s dětským koutkem, posezením u starých stolků s hrnkem po babičce plným vynikající kávy. Když se posadíte, nebo se jenom na chvíli zastavíte, ucítíte klid uprostřed tepajícího srdce Prahy. Je to taková malá sladká oáza, kde se všichni sladce usmívají. 







Lelí během krátkého proslovu.




Doufám, že se tam uvidíme,
okouzlená Betty.


PS. Lelí pro mě měla ještě sladké tajemství, které předčilo skvělou atmosféru otevíračky. Chcete ho vědět? Tak se zastavte v obchůdku a koukejte.

5 komentářů

  1. Podle mě je skvělé, že se Lelí konečně splnil sen - její blog už poměrně dlouho sleduji a už se těším, až si najdeme chviličku čas a zajdeme tam na cupcakes!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem za její obchůdek a splněný sen moc ráda! Určitě tam zajděte, nebudete litovat.

      Vymazat
    2. Tak už jsme tam s přítelem byli (včera) a je to tam opravdu krásné a dneska bych tam šla nejraději zas :D :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Je to tam opravdu krásný a o chuti cupcakes nebudu radši už nic psát. Jsem prostě závislá :D

      Vymazat