Summer look

pondělí 4. července 2016
Začaly prázdniny a ani nevíte, jak jsem šťastná. Asi nebo spíš určitě to není tím, že jsou prázdniny, ale je tak nějak volněji a manžel je dnes doma. Prcek usnul v postýlce, my si lebedíme na terase. Sedíme naproti sobě u stolu, popíjíme kávu a řešíme, co ještě musíme dodělat a kde jaká kytka na zahradě chybí. Je teplo, sluníčko svítí a já už se myšlenkami toulám na dovolené. V pátek už odjíždíme a já si k moři koupila něco nového na sebe. Doufám, že se vám můj letní outfit bude líbit.
V parných dnech se cítím nejlépe ve volnějším vzdušném oblečení. Nejraději mám šaty, ale to teď s prckem moc nejde. Hlavně, když se vydáme na celý den ven a na několik hodin se uhnízdíme na hřišti. Zabořená v písku bych v šatičkách možná vypadala dobře, ale asi by mi bylo vidět všude, proto jsem vsadila na overal. Jsou to skoro šaty, ale mají šortky. Pořídila jsem ho v Roxy, kde teď mají slevy. Je zajímavě řešený a hodně vzdušný. Možná až moc, protože jsem v něm na zmrzlině pohoršovala jednu rodinu. Pak tedy nevím, jestli by nebyly lepší ty šaty.

Pod overalem mám sportovní podprsenku Roxy s překříženými ramínky na zádech. Je neskutečně pohodlná a jednotlivé provázky se dají zkracovat a prodlužovat dle libosti. Jelikož pohodlnost u mě vítězí na plné čáře (Vždy tomu tak nebylo.), k overalu jsem si obula pantofle Birkenstock. Někdo je nenávidí a někdo zase zbožňuje. Já jim na chuť přicházela postupně a už loňské léto jsem na ně měla spadeno. Lituji pouze jediného a to, že jsem je neměla dřív. Odchodila jsem v nich celou Barcelonu a nikdy jsem nohy neměla tak v pohodě. Skoro vůbec mě nebolely, proto na ně nedám dopustit.





K černým pantoflím jsem přidala další z mých velmi oblíbených kousků a to kabelku od Marc by Marc Jacobs. Nosím jí téměř pořád. Má správnou velikost a já do ní narvu věci pro sebe, ale i prcka. Je prostě multifunkční. Jak jste na tom vy v létě? Co nosíte nejraději a taky by mě zajímalo, zdali na dovolené nosíte například kratší šortky a sukně. Nebo jste stále při zemi? Já jsem si v tomto overalu nejprve přišla jako nahá, ale nakonec jsem byla ráda, že ho mám, protože v ten den bylo v Praze neskutečné vedro a já si postupně zvykala na krátké šortky a odhalená záda.




Overal/Roxy
Podprsenka/Roxy
Kabelka/Marc by Marc Jacobs
Brýle/Komono
Hodinky/Michael Kors
Náramky/Le Petite Delice

Přeji vám krásné léto plné sluníčka,
Vaše Betty.

PS. Fotky měly být super úžasné, ale už v půl desáté svítilo sluníčko takovým způsobem, že z fotek s výhledem na Prahu byla přezářená Betty. Tak proto zase stojím u rozmlácené zdi. Ono je to asi stejně jedno, protože společně s manželem z nás nikdy nebudou super fotografové. Co naplat.

9 komentářů

  1. Mě si nepobouřila vůbec! Naopak překvapila sekne ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě jsi nepobouřila vůbec, naopak překvapila! Je odvážný ale vulgární, je prostě šik. Sedne ti ;-).K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káto, děkuji. Byli to asi nějací Puritáni :DDD Jsem ráda, že se ti to líbí.

      Vymazat
  4. Je to super kombinace:)) overal me moc laka;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicollette, overaly mám všeobecně ráda, ale chození na záchod je v nich celkem prekérka... nebo spíš zdlouhavé :) Jinak moc děkuji a určitě do nějakého jděte. Hezké léto, Betty.

      Vymazat
  5. Je to opravdu skvělá kombinace a hlavně ti overal nádherně sedí :) Je pravdou, že si ho nemůže jistě dovolit každý, ale ty s tvojí postavou rozhodně ano!:)
    Já si minulý rok oblíbila overaly velmi, ale letos mám raději šaty (ale je fakt, že žádného prcka doma nemám, takže některé věci jako ty řešit nemusím) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za komentář. Já mám taky ráda šaty, ale právě ten prcek ... nejde se pak moc ohýbat nebo si někam sedat. A to nenosím krátké šaty. Moc děkuji a užívej léta. Betty

      Vymazat