Mamablog roku 2016

středa 15. června 2016


Pink, zvukový signál hlásí připoutejte se. „Zase turbulence?“ Ne, už přistáváme. Nad hlavou blikne světýlko připoutejte se a my začínáme klesat. Konečně. Po hodině strávené v letadle na letišti a následném vystěhování se z letadla a nastoupení do dalšího jsem ráda, že nám pod křídly svítí Praha. Je úžasná, ta stověžatá dáma. Ve dne, v noci, v létě a vlastně v jakékoli roční období. Miluji cestování, ale ten pocit, když se ocitnete nad ní, když si kola sednou na runway a vy uděláte první krok na rodné hroudě je úžasný. Nevím jak jej popsat, ale asi je to takové to: Jsem doma. Cítíte to tak také?

Po přistání jsem měla zase ten pocit. Jsem doma, ale zároveň jsem byla celá napjatá.  Rychle jsem na mobilu zprovoznila data a pink. První zpráva na displeji. Gratuluji za krásné umístění. Cože? Byla jsem zvědavá jak to dopadlo, ale krásné umístění? Co to jako jé! Skáču do stropu ... v letadle to není problém a lidé na mě koukají. Tázavé pohledy na mě hodily i holky, se kterými jsem cestovala. „Je to tam“, houknu a hledám jako divá. Jsem osmá. Jsem v top deset. Není možná. Uáááá. Já jsem tak šťastná. Nečekala jsem to. Opravdu ne. Nejsou to kecy misek o světovém míru a o tom, že to nečekaly. Já si na první desítku nepomýšlela ani v nejbláznivějších snech. Tý jo, děkuji. Děkuji moc. Jste to vy a je to o vás. Vy jste mi poslali své hlasy a věnovali svůj čas. Vy mě čtete a kopete do zadku abych psala dál. Vy mě občas držíte nad vodou, když si nevím rady. Vy si zasloužíte výhru a tady jedna je.


Pošlu jednomu z vás hračku pro prcka od Feedo.cz a od společnosti Procter and Gamble šampón a kondicionér Pantene Pro V. Snad vám to udělá radost. Jak dárek získáte? Napište mi, proč mě čtete a jaký článek byste si u mě na blogu rádi přečetli.  K vašemu komentáři prosím připište kontaktní email.

Výherce vyhlásím 22. 6.

Ještě jednou děkuji. Tenhle blog je pro mě jako létání letadlem. Jednou jsem nahoře a jednou dole. Občas mě nic nenapadá a procházím turbulencemi a jindy svištím jako tryskáč. Neustále vzlétám a učím se. Také přistávám a dávám si pauzy v hangáru. Není to naschvál. Někdy to prostě nejde, ale snažím se. Lítám co to dá. Mějte se krásně a ještě jednou děkuji. Musím si to napsat ještě jednou: Betty & Co. Je v top deset!

PS: Děkuji organizátorce Míše z Baby bistro za skvělou organizaci. Pokud si chcete přečíst více o vyhlášení MAMAblogu roku 2016, mrkněte na blog Veru Harnol.  

PPS: Celkové pořadí a výherkyně naleznete zde. Mrkněte na ně, protože ty blogy rozhodně stojí zato číst.

Vaše Betty

7 komentářů

  1. Ty sis ty hlasy prostě zasloužila, takže neděkuj nám, ale hlavně sama sobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Kájo, moc děkuji za takto milý komentář!

      Vymazat
  2. Váš blog se čte sám! :) Nic konkrétního, co bych si chtěla od Vás přečíst mě sice nenapadá, ale můžete napsat o čemkoliv a já si to moc ráda přečtu :). Už je ze mě konečně taky maminka, tak můžu Vaše zkušenosti z mateřství, o kterých píšete, prakticky využít :D. A samozřejmě gratuluji k umístění v top ten! Je to naprosto zasloužené. :) kack@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kate, moc děkuji a doufám, že pro vás mám potěšující zprávu. Vylosovala jsem vás a vy tak získáváte malý dárek :). Doufám, že vás potěší a udělá službu. Moc gratuluji k prckovi. Betty

      Vymazat
    2. Jéé, moc Vám děkuji! :) Péťa bude nadšený a moje vlasy taky, po porodu jich je víc na zemi než na hlavě :D.

      Vymazat
  3. Pavli taky nenapíšu co bych si chtěla přečíst ale pokaždé se Těším co dalšího napíšeš. Já jsem taky mamka a skoro pokaždé se v tvem článku vidím. Mám tu čest tě znát osobně a o to víc Tvé články prožívám,vidím tvůj výraz ve tváři, tvoje oči jak září,to jaká jsi skvělá maminka a jak Jenička miluješ. Jen tak dál! A šup sem zase s nějakým článkem, miluju ty tvoje postřehy a to jak to dokážeš popsat. Ještě jednou ti gratuluji ke krásnému osmému místo (šťastné to číslo). Katka :-*

    OdpovědětVymazat