Dárky pro prcka – Můj Wishlist

čtvrtek 10. prosince 2015
Můžete mi namítat, že pětiměsíčnímu prckovi jsou dárky pod stromeček zbytečné a já vám budu stále do kola tvrdit, že nejsou. Nebo spíš nejsou zbytečné pro mě. Já se vlastně dárky pro Jeníčka obdarovávám a dělám si radost sama. S manželem jsme se domluvili, že Jeníčkovi každý koupíme jeden dárek, o kterém druhý neví. Těším se jako malá. Tak pro koho ty Vánoce vlastně jsou?

Strašně se těším na Jeníkova jiskřící očička až uvidí svítící stromeček. Jsou to jeho první Vánoce, a i když si je pamatovat nebude, my ano, protože i pro nás to jsou v podstatě úplně první Vánoce ... Jsme tu tři a jsme v novém hnízdě. Začínáme, startujeme nové tradice. 


Pojďme se mrknou na můj Wishlist:

Vám, pozorným na Instagramu, určitě neuniklo, že už u stolu stojí. Tak proč si jí sakra píše na Wishlist? Já si jí pro Jeníka moc přála. A tak Ježíšek v podobě mých rodičů zastavil u dveří a ve vánočních taškách přivezl židličku! Děkuji. Je boží. Jeník v ní sedává, když snídám a hraje si – máme k ní totiž newborn set. Dávám mu v ní naše první příkrmy (bojujeme, je to malý rarach) a večer kašičku, kterou už miluje. Proč semnou u stolu i snídá? Hezky se tak naučí, že u stolu se jí a zvykne si na to, že se jí, protože zelenina mu fakt nejede. Židlička s ním poroste. Kromě newborn setu , má i baby set (až bude sedět) a polštářek. U židličky Tripp Trapp můžete nastavovat výšku i hloubku desky sedáku a opěrky nohou, umožňuje tak správné ergonomické sezení. Židlička s Jeníkem hezky poroste a to mě baví.



2. Obrázek do pokojíčku – Grow Up
Již mezi řádky jsem se zmínila, že se stěhujeme a mým úkolem je zařizování a zútulnění našeho nového hnízda. Vize Jeníčkova pokojíčku byla od počátku jasná. Využila jsem kombinaci bílé, černé a mintové. Hm, nezapomněla jsem ani na šedou, nebojte, ale prim hraje bílá a krásné mintové tapety. Nyní sháním doplňky a v pokojíku nesmí chybět obrázek Grow up. No není tak příznačný.



3. Žirafa Sophie od Vulli
Už má dvě a zbožňuje je. Jsou to jedny z nejoblíbenějších hraček vedle dřevěného kolečka, o kterém jsem psala zde a tuby Bepanthenu. Tu také morduje často. Vlastně téměř u každého přebalování a je mu jedno jestli se jedná o malou nebo velkou tubu. Má je rád obě. Pod stromeček bych mu chtěla nadělit žirafu do vody. Je to taková koupací kačenka s hlavou žirafy. Pro někoho paskvil, pro mě (Honzíka) nejlepší hračka do vany. Co mě na žirafě baví? To, že jí náš prcek okusuje ze všech stran – ouška, nohy, dlouhý krk  a čumák. K tomu je hračka vyrobena ze 100% přírodního kaučuku, derivovaného z mízy gumovníku, a namalována potravinářského barvou. Kdo by odolal?


4. Stříška na kočárek
Máme úžasný kočárek. Bugaboo Avenue byla láska na první pohled, ale je stále stejný a já bych si ježdění chtěla trošku zpestřit. Pokud bych nesehnala Avenue, měla jsem v hledáčku Bugaboo Chameleon Shiny Chevron. Takže i teď mé oko ulpělo na této stříšce. Koukala jsem i na jiné barvy, ale co se hodí nejlépe k šedé a ke mě? Černá a lesklý chevron pouze podtrhne jeho nevšednost. (Stříšku jsem již objednala ).



5. Interaktivní hračka Suavinex
O tom, že nemám ráda příliš barevné a plastové hračky jsem již psala, ale Jeníkovi se líbí. Co naplat. Aby toho ještě nebylo málo, miluje, když hračky vydávají zvuky. Co se divím, vždyť je to prcek. Je to přeci normální. Jen po určité chvíli, kdy se nám monotóní tóny řinou do hlavy, šílíme, ale co neuděláme pro usměvavou tvářičku našeho draka. Sedíme a posloucháme. Přes svoje počáteční zásady (i vy jste je určitě měly), jsem se rozhodla koupit hudební kousátko od Suavinexu. Musím říct, že se mi v podstatě líbí a věřím, že se bude líbit i prckovi. 


6. Lahvička na první pití Suavinex
Možná je brzy, ale mě se kolekce Hello fox od Suavinex moc líbí a hrneček se doma neztratí. S příkrmy přijdou i první doušky a Jeník už pár lžiček zmákne. Hrníček má nerozlitnou savičku, ergonomická tvar a ouška, která lze sundat. Savička je chráněna příklopným víčkem. Je dokonalá. Hlavně ta liška.



PS.: Pro koho jsou vlastně tyto dárky? Jasně, že hlavně pro mě. Kupujete mrňousům něco?

PPS.: Už máte vánoční náladu? Mě po Prvním Adventu nějak opadla, ale doufám, že se do ní zase dostanu.

Vaše Betty.

1 komentář

  1. Já letos kupovala vláček tady a ještě panenky. No člověk se v tom docela i ztrácí. Když toho je tolik na trhu...

    OdpovědětVymazat