Rána s prckem

pondělí 12. října 2015


Vstávám brzy a vstávám ráda. Vstávám dokonce po dvou hodinách již 3 měsíce. A víte co? Vůbec mi to nevadí. Ano, v noci je to někdy otrava a musím se přemlouvat, i když více mě přemlouvá náš milovaný prcek. Ten má jasno. Možná spíš hlad.

Nejkrásnější vstávání je, ale ráno. Probudí mě lehké zakňučení a kopání nožiček ve žraločím fusaku. Prcek se budí do nového dne. Otáčím hlavu a vedle mě se v postýlce usmívá náš prcek a hraje si s ručičkama. Jakmile zbystří můj pohled, vyloudí na tváří ještě větší úsměv a já slyším radostný smích. Miluji to. Ten jeho bezzubý úsměv a jiskřičku v očích, která mě nabíjí. 

Přitáhnu si ho k sobě do postele a začneme blbnout. Lechtám ho, hladím po zádíčkách a ve vláscích (teď tedy hladím mech – trošku to prckovi vypadalo), cvičíme s rukama a nožičkama. Prostě blbneme dokud ho to baví.

Ačkoli jsem někdy neskutečně unavená a oči otvírám velmi pomalu ... doslova bolestně ..., když je otevřu, nelituji. Nevím jak přesně to popsat, ale najednou na vás kouká stvoření, které byste láskou umačkali. Vydržím se na něj dívat hodiny (Nesmím se pak divit, že doma nic nestíhám.). Je to láska na celý život, která roste den za dnem. 

Jaká jsou vaše rána? Taky se budíte do jedněch z nejhezčích v životě?

Hezký začátek týdne,
Vaše Betty.

2 komentáře

  1. Taky mám ráda rána.. ať je to v kolik hodin chce, těším se na to Stelčino "mami mami" z pokojíčku.. její radostný úsměv, když tam vpadnu.. a pak naši snídani, kdy Stelča nakráčí do kuchyně se slovy "mami..kafíčko?" .. :-)
    Ale musím říct, že mám ráda i večery.. protože Stelinku je radost ukládat ke spaní.. obejme, vlepí pusu, řekne "pa pa, ahoj, dobjou" a usne.. mít dítě je krása nesmírná!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak večery takové nemáme. To ještě prcek občas pláče. Jinak "mami ... kafíčko" :D :D Už pěknou chvilku se tomu směju. Stelinka je expertka :)

    OdpovědětVymazat