Svatební dorty

čtvrtek 26. března 2015
Už zhruba měsíc se mi na Facebooku hromadí zprávy plné dotazů na naši svatbu a já si tak uvědomila, že je to tu! Další svatební sezóna je před námi. Tedy nastávajícími nevěstami a já se úplně umím vžít do jejich kůže. Nechte mě se na chvíli zasnít … úplně to vidím, potící se ruce, nervózní úsměv a jistota v tom, že řeknu ano. Byl to jeden z nejkrásnějších dnů mého života a přála bych vám všem, jeden takový zažít. Právě z tohoto důvodu jsem si pro vás připravila sérii článků, které se budou zabývat svatbami. Z mé zkušenosti totiž vím, že informací a nápadů není nikdy dost. Pokud se chcete dozvědět více o mé loňské svatbě, klik sem

Stejně tak jako se mění módní trendy v našich šatnících, převlékají se i svatební dorty. Letos se můžete chytit těchto trendů.

Tabulový dort

Jaký? No prostě takový, který je celý černý a vše je na něm napsané jakoby křídou. Jakmile jsem ho viděla, zamilovala jsem se, protože po černé tabuli v kuchyni toužím už dlouho, ale na dortu je ještě vychytanější. Určitě se hodí pro extravagantnější svatby, ale zaručuji vám, že dostane každého.
Dort č. 1, dort č.2, dort č.3

Dort č. 1, dort č.2, dort č.3

Nahý dort

Stejně jako loni můžete vsadit na nahé svatební dorty, které jsou stále v kurzu! Myslím, že v Čechách nás čeká jejich boom až letos. Takže pokud nejste fandy sladkého fondánu, je pro vás tenhle dort naprosto ideální. Můžete si hrát s tvary, ozdobami, ale i nejrůznějšími příchutěmi korpusu a hlavně krémů. Stejně si myslím, že na nahý dort patří něco přírodního. Třeba květina. Loni jsem o nich psala tady.

Metalické odstíny dortů

Možná to není úplně novinka, ale metalické dorty se v zahraničí stávají dominantou mnoha svateb. Krásné jsou bronzové odstíny kombinované s růžovou nebo zlaté části. Určitě bych nedělala celý metalický dort, ale touto barvou zahalila část či jedno patro.

Dort č. 1, dort č. 2, dort č. 3



























































Dort č. 1, dort č. 2, dort č. 3

V jednoduchosti je krása

Geometrickým upjatým vzorům a tvarům odzvonilo. Inspirujte se v přírodě a staňte se bohémy. Jednoduché a rustikální dorty plné květin na dřevěných podstavcích korespondující s výzdobou jsou pro všechny svatebčany výzvou.
Dort č. 1, dort č. 2, dort č. 3


Ručně malované

Oprašte štětce a své malířské umění, protože ručně malovaný dort se stane na vaší svatbě ikonou. Nakreslit si na něj můžete cokoli. Od krásných květů po vaše nejoblíbenější hlášky. Unikátní by byl sepsaný i váš osobní příběh.
Dort č. 1, dort č. 2, dort č. 3


















Dort č. 1, dort č. 2, dort č. 3

































Nakonec můžete více trendu zkombinovat. Vše záleží na vašem vkusu. Jaký trend se vám líbí nejvíce?

A co velikost dortu? Možná vám bude nápomocna tato infografika.



Vaše Betty

Žádné komentáře