Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream

čtvrtek 12. února 2015
Pojďme si od těhotenství odskočit ke kosmetice! Tentokráte jsem se podívala  na zoubek očnímu krému od Kiehl´s. O překvapení, kterým pro mě New Yorská lékárenská značka byla, jsem psala v článku: Kiehl's - jedno velké překvapení. Není tedy divu, že se mé poličky v koupelně od první návštěvy obchodu, nenávratně plní krásnými minimalistickými přípravky od Mr. Bonse.


Idealia eyes se skvělým aplikátorem
Už delší dobu jsem hledala oční krém, který by vyhovoval citlivým očím a zároveň působil na jemné vrásky, otoky a kruhy. Vyzkoušela jsem Clinique All About Eyes, který není špatný. Hezky hydratuje, ale to je vše. Na jemné vějířky, které už bohužel zdobí mou tvář, byl krátký.  Potom jsem se celkem dost upnula na novinku od Vichy – Idealia Eyes, což je oční péče pro obnovu krásného pohledu. Jejím úkolem je stejně jako u Clinique neutralizovat oční váčky a vyhladit drobné vrásky. Idealia rozjasňuje a to byl kámen úrazu. Vím, že má neutralizovat tmavé kruhy, ale já pak měla oční okolí celkem světlé. K Idealii jsem se několikrát vracela, protože její silikonový aplikátor je velmi příjemný, ale kýžený efekt se stále nedostavoval. Někomu určitě sedne výborně, ale já potřebuji jemný a přitom výživný krém.

Nakonec jsem ho objevila! Zašla jsem do Kiehl´s, kde se mě chopily příjemné poradkyně. Na základě „diagnostiky“, tedy pohovoru o tom co potřebuji, jakou mám pleť a jaký je kýžený efekt jsme sáhli po Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Cream.  Pojďme se kouknout na účinné složení krému:

Měď PCA
Tento minerál pomáhá stabilizovat kolagenová a elastinoná vlákna v kůži a udržuje pleť hydratovanou

Vápník PCA
Esenciální minerál, který pomáhá předcházet degradaci kolagenových vláken

Kofein
Je lehce hořký alkaloid, který pomáhá snížit výskyt otoků a proto se velmi často používá v péči o pleť

 
Díky těmto látkám nedělá oční krém svému jménu ostudu. Je totiž powerful! Oční péči aplikuji ráno a večer na vyčištěnou pleť. Někdy jej vklepu, ale když jsem už hodně unavená, prostě jej namažu a to  směrem od vnitřního k vnějšímu koutku oka. Jeho textura je hutnější, ale přesto se krém lehce roztírá. Po aplikaci se lehce vstřebá a nezanechá mastný film. Mám ráda ten pocit, když je pleť jakoby napitá a nikde mě nic netáhne a „nelepí“. Po asi třech týdnech byla pleť v okolí očí vláčnější a jemné vrásky se zaplnily. Nechci říct, že zmizely, to asi žádný krém neumí, ale jsou ještě jemnější než byly předtím.  Efekt není viditelný ihned, ale čas, který s mazáním krému strávíte se nakonec vyplatí.


Jediné co bych krému vytknula je drolení ke kterému dochází po aplikaci CC krému. Nevím čím to může být, protože se to nestává vždy. Je možné, že nenechám krém dostatečně vstřebat a ihned aplikuji. Jakmile to zjistím, dám vám vědět. Na delší dobu jsem našla dalšího kámoše, ale vím, že u oční péče budu i nadále experimentovat a přinášet vám další zprávy. Takže Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Cream získal 4,5 hvězdičky z 5.

Jak jste na tom vy? Podle čeho vybíráte oční krém a nalezli jste už ten pravý?

2 komentáře

  1. Ten vypadá dobře, od Kiehl's mám to nové vypínací sérum a je taky skvělé. Ale potřebovala bych teď hlavně něco na kruhy pod očima, na to asi nefunguje, co?

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla dříve i dost kruhy pod očima. Nyní už je tolik nemám. Být tebou, vyzkoušela bych vzoreček, který v Kiehl's určitě mají. Navíc je větší než běžné vzorečky a tak ti to nedá pouze na jedno namazání. Pravdou je, ale i to, že teď asi více spím. Na ty kruhy bych vyzkoušela Idealia Eyes, je trochu i korekční a opravdu oční okolí zesvětluje. Hezký večer Betty

    OdpovědětVymazat