Kiehl's - jedno velké překvapení

čtvrtek 7. srpna 2014
Nechala jsem se zlákat. Už, když jsem byla v New Yorku kroužila jsem okolo obchůdku Kiehl's a jejich kostlivce doslova jako sup. Jediné co mi chybělo, byla odvaha vejít a nechat se okouzlit, tak jako se tomu stalo dnes na Smíchově.


Tentokráte jsem byla rozhodnuta obchod navštívit a pořídit si legendární Midnight Recovery Concentrate. Vešla jsem a ve stylovém obchůdku s kostlivcem pojmenovaném „Mr. Bones“, který vypadá jako jedna velká cool laboratoř jsem zakotvila u regálu se sérem, které je jedním z jejich TOP 10 produktů. Ihned ke mě přišla slečna asistentka v bílém "lékařském" plášti a zodpověděla mi všechny dotazy ohledně séra. Ihned odhadla můj typ pleti a k mému nákupu přidala i vzorečky produktů, které by mi měly sednout. Vzorečky od Kiehl´s mají větší velikost než běžné vzorečky od ostatních kosmetických firem. Můžete tak lépe ověřit jejich účinnost a to, zdali vám krém nebo jiný přípravek opravdu sedí.


Nebyla jsem překvapená pouze z nabídnutých vzorečků, které si mimochodem můžete vybrat sama, ale já to nechala na slečně Tereze. Zaujal mě i věrnostní program, kdy sbíráte bodíky (za 30 Kč je jeden bod) a po dosažení určitého počtu získáte jeden z nejprodávanějších přípravků. Navíc má Kiehl´s i recyklační program.   Za každý vrácený obal získáte razítko a pak Kiehl´s produkt!

Kiehl´s taštička plná překvapení.
Největší překvapení mě však čekalo doma! Z taštičky jsem vytáhla dopis psaný vlastní rukou s podpisem a telefonním číslem na prodejnu. Takhle má vypadat customers care! Vím, že je to předem napsané pro všechny zákazníky, ale je to milé a přesto osobní. Starají se, záleží jim na vašem názoru a samozřejmě i tom abyste se vrátila zpět.

Moc milý dopis od Terezy, která nás obsluhovala. Kiehl´s vede!
A teď trochu oficiálně. Společnost Kiehl’s Since 1851, která sídlí v New Yorku, se opírá o svou bohatou farmaceutickou historii a nabízí produkty péče o pleť, tělo a o vlasy špičkové kvality. Tradice společnosti Kiehl’s

Vybrané TOP produkty a mnou vybrané sérum.
Tradice společnosti Kiehl’s, která se zaměřuje především na zájmy svých zákazníků, stojí v srdci každého produktu, který naše společnost za svou stotřiašedesátiletou historii představila, a to od vývoje produktu, přes jeho testování, až po jedinečné dekorace obchodů. Máme jeden zásadní cíl: Obsluhovat zákazníka v pozorném a příjemném prostředí, v němž budeme nabízet vyzkoušené a ověřené kosmetické produkty naší společnosti, které si zamilovali zákazníci po celém světě.

Šuplíčky plné vzorečků!
Ve všech obchodech Kiehl’s se mísí lékárenská tradice s moderními prvky, které odkazují ke  kořenům sahajícím do newyorské čtvrti East Village. Každý návštěvník, který do našeho jedinečného obchodu vstoupí, se ihned ponoří do dlouhé historie značky Kiehl’s a jejího výstředního rázu. Po celém prostoru obchodu může narazit na dědictví značky Kiehl’s, a to včetně fotografií původního newyorského obchodu, zakladatelů značky Kiehl’s i různých akcí, které značka sponzorovala. Návštěvníky překvapí i zcela netradiční prvky, mezi něž patří legendární kostlivec jménem „Mr. Bones“. Na světě nenajdete dva úplně stejné obchody Kiehl’s, ze všech však doslova sálá starobylá lékárnická tradice.

Těší nás, že můžeme do Prahy přivést nový obchod Kiehl’s. Budeme v něm nabízet své špičkové kosmetické produkty pomocí toho nejpozornějšího a nejosobnějšího přístupu ke klientům, v němž se odráží odkaz naší dlouholeté lékárenské tradice,“ říká Cheryl Vitali, celosvětová generální manažerka společnosti Kiehl’s.

Kiehl´s zázračné sérum.

Věrnostní program je boží, ale hlavně Kiehl´s má recyklační program!
Dostala jsem i vzorečky, které jsou ideální na můj typ pleti.
Kdo už jste nakoupil nebo se tam chystáte? Já mám vyhlídnuté další favority a sérum? To je na první vyzkoušení perfektní. Je to lehký suchý olej, který nádherně voní po levanduli. Brzy se přihlásím s dalšími poznatky!

Žádné komentáře