Mé druhé dítě – Betty Brands

úterý 14. listopadu 2017

Sedím tu nad klávesnicí a dojímám se. Už je na světě. Koukám na monitor a řeším jestli je přesně takový, jaký měl být. Ťukám prstem na enter, přejíždím myší a říkám si: jestli to stačí. Klepu se, bolí mě hlava a jsem nervózní. Ten třes je možná i proto, že mám v pracovně strašnou kosu, ale jsem zavalená tolika věcmi, že jsem nebyla schopná se zvednout a přitopit si. Tak jo, představuji vám mé další dítě, které je stále v plenkách. Takže …

Ahoj Betty Brands.


Vítej na světě.


Ani nevíte, jakou mám radost, že je na světě. Protože cesta k jeho vytvoření byla hodně klikatá, strašně dlouhá a já jsem myslela, že už k cíli nedojdu. Byly dny, týdny i měsíce, kdy jsem to chtěla vzdát. Byly měsíce, kdy jsem na něj nešáhla a vše odsouvala. Byly dny, kdy jsem nad tím seděla od rána do večera a pak mě to zase začalo bavit. Zažila jsem i dny, kdy jsem o tom před ostatními raději nemluvila, protože Pája a její e-shop, to bylo téma. Všichni se na něj ptali a já se bála. Bála jsem se o něm mluvit, bála jsem se, že selžu a zklamu. Do toho mi chybí tah na branku a mám problém s dokončováním věcí. V práci to bylo něco jiného, tam nade mnou seděl mocný kat jménem deadline a klient, který potřeboval vše nejlépe včera. Tady jsem byla jenom já a deadliny si posouvala. Dost bylo strachů a výmluv. Jeden z deadlinů jsem splnila a Betty Brands je tu.  Teď teprve vše začíná. Musím se připravit na to „přebalování“, první krůčky do neznáma a třebas i pubertu. Doufám, že se puberty dobereme.


O čem obchůdek Betty Brands vlastně je? Nebudeme si nic namlouvat. Samozřejmě, že je o nakupování 😊. Je to taková moje šatní skříň. Vykouknou tam na vás věci, které mám ráda a nosím je. Vlastně nejenom já. V manželově šatníku budete těžko hledat věci od někoho jiného. Už dlouhou dobu jsem dostávala dotazy na věci, které nosím, a proto byl krok ke splnění jednoho z mých snů o něco kratší. Věřím, že mám smysl pro detail a dokážu vybírat hezké věci. A nemám namysli pouze trendy oblečení, ale i to, které vám zůstane, i když už bude v kurzu něco jiného. Jednoduše nadčasové kousky. Nadčasovost splňuje i značka z Nizozemí Scotch & Soda a její dámská verze MaisonScotch. Jejich věci mají vždycky něco navíc. Nekoupíte si pouze triko, ale dostanete k němu třebas i řetízek s přívěskem. Bundy mají krásné barevné podšívky, vnitřek kapsičky u košile otočíte a máte v ní krásný kapesníček. A motýlek ke košili také není problém. To něco navíc a kvalita, mě neskutečně okouzlily.


Pamatujete si ty lacláče z malířovy dílny? Mám je již tři roky a ještě se neokoukaly. Takhle dlouho můžete tahat i boty Mel a Zaxy. Ty jsou veselé, hravé a vždy se zajímavým designem. Jejich velkou devizou je to, že jsou snad nezničitelné. Některé mám už pět let a stále drží. Na léto chystají skvělou kolekci. Nemůžu se dočkat, až vám ji v té mé skříni ukážu.

Betty Brands je obchůdek pro dospělé, ale i děti. Takové místo, kde si koupíte něco na sebe, časem i něco pro své děti a počtete si. Doufám, že to nebyl bláhový sen a nezklamu vás.  Mám pro vás malé překvapení. Již brzy se v obchůdku objeví nová značka pro maminky a děti. Co to bude? Nechte se překvapit. Přeji krásné nakupování.

Vaše nervózní Betty


PS. Jako malý dárek, jsem pro vás přichystala 10% slevu na nákup. Stačí při objednávce zadat do políčka „Máte promo kód“: BettyCO.


PPS. Vím, že jsem se vším na začátku a teprve to začíná, ale musím říct, že mi to vhání do žil adrenalin a neskutečně se na to těším. Je krásné, jak tím žije celá naše rodina. Už i prcek si sedá k počítači a říká, že pracuje. Chce nosit krabice a manžel nosí ty těžké. Jsme takový malý rodinný podnik ... teda obchůdek.  Držte nám palce. Jedeme z kopce. Moc vám děkuji za podporu na Instagramu a velké dík patří i manželovi za neskutečnou podporu a trpělivost.

Betty Brands: www.bettybrands.cz


2 komentáře

  1. Jééééj Betty, držím palce, nech sa darí a určite nakuknem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc moc gratuluju a přeju hodně zdaru, ať Ti vše vychází přesně podle Tvých představ a ať Tě Tvá práce stále naplňuje :-)

    OdpovědětVymazat