Teribear hýbe Prahou a námi

pondělí 4. září 2017

Běžím, noha se automaticky řadí jedna před druhou. Chtějí se předběhnout, ale ono to nejde. První, druhá a zase první a ta druhá. Nikdo z nich není lepší, jsou tam spolu a spolu doběhnou k cíli. Stejně tak můžete i vy, doběhnout do cíle, kde budeme všichni vítězi, protože pomůžeme. Pomůžeme znevýhodněným dětem, které si naši pomoc zaslouží. Uskutečníme malá vítězství, která pomohou velkým cílům. Pojďte si zasportovat na Teribear běh.
Teribear hýbe Prahou je sportovně – charitativní akce, pro všechny, kdo chtějí pomoci znevýhodněným dětem. Po deset dní máte příležitost udělat dobrý skutek, a to i opakovaně. Vraťte se, kdy máte chuť, uběhněte, co můžete a užívejte si dobrý pocit. Samozřejmě, že můžete soutěžit. Za každý km, získá nadace 50 Kč, které věnuje na vámi zvolený příběh. No a ten, který uběhne nejvíce, může získat ceny od partnerů. Letos je i nově kategorie pro děti do 12 let. Já nejedu závodit s ostatními, ale sama se sebou. Chci uběhnout, co zvládnu a podílet se tak na něčem, co má smysl. Možná budu i chodit, ale 50 korunka po 50 korunce udělají někomu život lehčí. Tak proč se na chvíli nevydat za svou komfortní zónu. Ale pozor. Nemusíte trénovat! Čas ani styl nerozhoduje. Stačí mít chuť a přijít na Vítkov, koupit si čip a rozhýbat s Teribear Prahu. Nazujte tenisky, běhejte, choďte, procházejte se – po vytyčené trase.


Kdy: 7. – 16. 9. 2017 nepřetržitě! Můžete přijít kdykoliv a podle libosti se vracet. My budeme na značkách v sobotu 9. 9. 2017  a těšíme se na vás.

Kde: V parku na vrchu Vítkov v Praze. Start bude poblíž Národního památníku. Stanovený okruh měří 1,2 km.



Jak: Pomocí TERIBEAR čipu se vám budou načítat kilometry dosažené na určeném TERIBEAR okruhu. Kilometry se zaznamenají na vaše elektronické konto, takže máte přehled prostřednictvím průběžné výsledkové listiny, jak jste pomohli. Registrace zahrnující čip za 200 kč pro dospělé a 100 Kč pro děti do 12 let (ročník narození 2005 a pozdější) koupíte buď online nebo na startu (čip je nepřenosný).


Na Vítkově vás nečeká pouze běh, ale můžete se mrknout i na doprovodný program. Pro děti je tam dětská čítárna a LEGO herna. Je jasné, kde asi budeme. Vy můžete navštívit běžecké tréninky, nechat se namasírovat, protáhnout se s profesionálem nebo si užít relax zónu. Co všechno se pro vás na místě chystá, najdete tady. A my už se na vás s prckem a manželem moc těšíme, protože jsme právě odeslali naší registraci.


Tak co, vidíme se? Dorazíte?
Budu moc ráda, když tam všichni budeme.

Hezký den, Vaše Betty.

PROGRAM
ČTVRTEK 7. 9.
15:00 Otevření registrace na Vítkově
17:00 Slavnostní start akce
19:00 – 19:30 Slza
(před a po do 21:00 moderátor & Music powered by Tvůj DJ)

PÁTEK 8. 9. – PÁTEK 15. 9.
16:00 – 21:00 Music powered by Tvůj DJ

STŘEDA 13. 9.
Šťastný TERIBEARův den

SOBOTA 16. 9.
16:00 Uzavření trati
16:00 DJ
16:45 Vyhlášení výsledků

Žádné komentáře