Dárky na poslední chvíli a soutěž

čtvrtek 15. prosince 2016

Distingovaně sedím u počítače, mé prsty tančí po klávesnicí, jako prima baleríny v Čajkovského baletu. Právě si dávají arabesku a v rádiu vrcholí Ježíšku pánáčku. „Tak to je něco“, říkám si.  Do toho všeho mi tu neskutečně voní perníčky. Ach, kéž bych vám tu vůni mohla nějak zprostředkovat.  Nejde to, ale tak aspoň takhle: „Sedněte si a představte si kousek skořice, mísící se s badyánem a hřebíčkem. Zlehka vše doprovází anýz, citronová kůra a vanilka.“ Hmm. Je to dobrý?

Ano, uhodli jste to správně. Peču perníčky, které právě chytají bronz v troubě a já se snažím využít volné chvilky a něco napsat. Zase dělám vše na poslední chvíli a tak se balet po klávesnici mění v kulhavý boj o přežití. Mám ruce od těsta. Zaposlouchám se do koledy. Napiji se čaje a nechám se unést vánoční náladou. Usnu, tak jako včera a předevčírem. V poslední době jsem schopná usnout i za chůze. Budí mě vůně, ale už není tak vábivá. Celá kuchyň smrdí, z trouby se čoudí a já zmateně s obtisknutými čtverečky na tváři, lítám po kuchyni. Krásný večer, vítejte u Betty doma. U mámy, jejíž heslem je: „Dělám vše na poslední chvíli.“  Proto vám právě teď chci představit tipy na dárky pro děti a mám tu pro vás i soutěž. Jdeme na to.

Vkládací puzzle Djeco

Neodolala jsem. Jsou krásné a hravé. Perfektně uzpůsobené pro dětské prstíky. Zvířátka lze vkládat do filcového stromečku nebo si s nimi může prcek hrát samostatně. U téhle hračky byla uspokojena maminčina estetická potřeba a prcek se s ní snad vyřádí.

Zatloukací slepice

Já tak rád bouchám, bouchám. Ty tak rád boucháš, boucháš. To by mohla být hymna našeho prcka. Má svou malou dílničku a s kladívkem obchází celý dům a bouchá do všeho, co mu přijde do cesty. Často se mu tam připlete i maminka, která je opravdu děsná, protože mu zakazuje bušit do okna nebo její lucerny. Doufám, že touhle slepicí se hodně změní a my už nebudeme mít více otlučené rohy. 

Play-Doh modelína

Myslela jsem, že je na ní ještě malý, ale ono ne. Zjistili jsme to při návštěvě Hamleys, kde ho upoutal obří chodící kelímek Play-Doh a od stolečku s modelínou jsme se nemohli odpoutat. Teď už je modelína naší věrnou kamarádkou a vozíme jí všude. Dokonce s námi i letěla. Mrkněte sem. Už si o ní umí i říct. Říká jí mijumiju. Takže pod stromečkem bude mít několik kelímků.

Dobrodružný den Piráta Jéni

Pod stromeček patří knížky, a kdo mě sleduje na mém  IG nebo Facebooku ví, že prcek dostane příběh o pirátovi Jéňovi. Knížka je o něm a já se těším, až si jí jednou bude čít sám. Najde tam jména kamarádů, svou fotografii i s věnováním od mamky a taťky, ale hlavně se těším na ten moment, kdy si uvědomí, že pirát, jenž je hlavní postavou, je vlastně on sám. Personalizovanou knížku jsme dostali od originalniknihy.cz, kde si ji můžete objednat i vy. Na výběr je hned z několika typů příběhů, které jsou rozdělené do holčičích a klučičích titulů. Doma tak můžete mít hned několik různých knih a navíc teď k nákupu dostanete i kalendář ročních období jako dárek. Aby vám knížka přišla do Vánoc, je nutné jí objednat do 18. 12. Tak honem.



Lego Duplo Cesta kolem světa


Lego už je u nás jako doma a tak se s ním chceme vydat na cestu kolem světa. Všechna ta zvířátka a kostičky si asi spíš kupuje maminka. Tak strašně se jí líbí. Doufám, že u příští kreativní výzvy od Lego Duplo s prckem postavíme něco parádního, teď se alespoň učíme zvířátka.
Tak to jsou naše dárky, co chystáte pro své nejmilejší vy?

Na poslední chvíli vám chci s dárky pomoci, proto pro vás mám menší soutěž. Pozor, jdeme na to.

Vyhrát můžete:
  • Play-Doh modelínu Zmrzlinový vůz
  • Balíček Bepanthen produktů (Bepanthen Sensiderm, Care mast, Extra mast a Krém proti striím)
  • Lego Duplo Lesopark
  • Balíček kosmetiky Saloos

Pravidla soutěže:
  1. Staňte se fanouškem stránky Betty & Co. TADY
  2. Napište do komentáře pod příspěvek s tímto článkem, o co chcete soutěžit a proč byste chtěli právě tuto výhru. TADY
  3. Pokud chcete mít větší šanci, sdílejte veřejně příspěvek se soutěží. Zařadím vás do losování hned 2x. TADY
  4. A ještě jedna šance navíc, označte v příspěvku kamarádku/kamaráda a zařadíme vás do slosování ještě jednou. TADY
  5. Soutěžit můžete pouze o jeden dárek.

Výherce s prckem vylosujeme 18. 12. v 10:00. Snad vám výhry dorazí včas domů.

Přeji vám krásný zbytek adventu a hodně štěstí v soutěži,
Vaše Betty.

3 komentáře

  1. Dobry den Betty a diky za super soutez! Pro dceru bych vybrala plastelinu Play-Doh, protoze ji ma u babicky a moc rada si s ni hraje! Tak aby mela i jednu doma :-)

    Sdilim i na facebooku a oznacila jsem i kamaradku ☘

    mikuskovav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Veruberu, abych vás mohla zařadit do soutěže, potřebuji, abyste tento komentář napsala přímo pod příspěvek na Faceboooku. Tady je přímý odkaz: https://www.facebook.com/bettyandcompany/posts/1912806555609205

      Děkuji a přeji hezký den,
      Betty

      Vymazat
  2. Dobrý den, hezké tipy na dárky. To puzzle djeco se mi taky hodně líbí. Zkusím taky trochu soutěžit, nám by se hodilo to lego. Syn si s ním hodně hraje a tahle sada je opravdu hezká. pěkný zbytek adventu! Dana kristova@post.cz

    OdpovědětVymazat