Giveaway: Kreativní sada Malý Princ

pondělí 11. ledna 2016

Měl to být vánoční dárek pro vás. Ať koukám do kalendáře, jak koukám, už to nestíhám. Zase. Jako vždy. Mé nejčastěji používané slovo „nestíhám“ je tu černé na bílém. S tímhle už nehnu, ale myslím, že zpoždění s dárkem není na škodu. Pojďte si semnou a s Feedo.cz zasoutěžit o Kreativní sadu věnovanou filmové novince Malý Princ.

Co v krásné dárkové tašce s obrázky z filmu Malý Princ najdete? Sada je plná kreativních hračiček, které jsem si chtěla nechat. Jsou totiž boží. Těšte se tedy na 10 razítek s motivy Malého Prince v krabičce, kde najdete i polštářek na inkoust a papírky s rámečky, na které můžete s dětmi tisknout a upustit uzdu jejich fantazii. Kromě krabičky plné razítek najdete v tašce i edici samolepek pro přípravu přáníček, rozveselení sešitů a všech předmětů, které si to zaslouží. Posledním dárkem je sešit s origami papíry, nálepkami a jmenovkami. Věřím, že děti budou u vytržení a vy také. Vše je v designu filmu Malý princ a vy se tak můžete vrátit do dětství. Tak schválně, kdo z vás četl knížku Malý Princ?


Nebojte, to ještě není soutěžní otázka. Ta následuje až nyní:

Napište mi do komentáře pod tento článek, jaké jsou vaše nejoblíbenější aktivity s dětmi. Nejvtipnější podání získá kreativní sadu Malý Princ od Feedo.cz. Odpovědi můžete psát do pátku 15. 1. do 10:00. Už se těším na vaše komentáře,


Vaše Betty.

PS: Výherkyní se stala Veronika s dcerou Lucinkou a Danielkou. Moc gratuluji a prosím o zaslání doručovací adresy na email: pavlinabrettova@gmail.com nebo na FB stránku do zprávy. Děkuji.

9 komentářů

  1. Jelikož mám dvě holky, které jsou od sebe tři roky, je trochu složitější dělat s nimi něco, co je bude bavit obě. Ale zatím kromě kreslení a stavění domečků z lega je pro obě nejzábavnější hra na schovávanou. Danielka (1,5) se schovává podle hesla "Když nevidím já Tebe, zákonitě nemůžeš vidět ani Ty mě". Dá si na hlavu její milovaný "šmudlánek" a prostě není vidět. A my s Luckou (4,5) chodíme a jako, že hledáme. Dája se tomu jen z pod šmudlánku chechtá. A když ji "najdeme", tak Dája ječí radostí a schová se znovu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Veroniko, děti jsou opravdu rozkošné. Ten šmudlánek mě rozesmál! Moc děkuji za příspěvek. Betty

      Vymazat
    2. Zdravím Veroniko ještě jednou, mám pro vás radostnou zprávu. Vyhrála jste kreativní sadu Malý princ. Mohu vás poprosit o zaslání adresy na email: pavlinabrettova@gmail.com nebo do zprávy na Facebooku Betty &Co. Gratuluji :)

      Vymazat
  2. Krásný den :) Náš syn se narodí v dubnu, proto je moje neoblíbenější činnost prozatím komunikovat s ním přes bříško a pozorovat, jak se tam krásně vrtí, mluvit na něj a posílat do toho jeho prozatimního světa různé maminkovské (láskyplné) signály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásné, Kateřino. I já jsem hrála takové hry. Jen tak dál!

      Vymazat
  3. Zdravíme Betty a Jeníku. Maminka mi říkala, že zde probíhá soutěž o kreativní hračky :)
    A jelikož jsem opravdu ještě prcek za týden mi bude teprve 6 měsíců, poprosil jsem maminku, aby tady za mě napsala pár řádek s čím si rád hraju a co mě nesmírně baví, poněvadž maminka to ví naprosto přesně.
    Maminka si myslela, že mě budou bavit dřevěné hračky, ale o ty já zatím moc nestojím (snad později). Já mám rád vše, co cinká, hraje, kde si mohu proplétat prstíky a to vše také řádně vyzkouším v pusince, zda je to dobré :)
    V poslední době jsem také objevil, že mám nožičky a to je nejen zábava, ale i pěkný tělocvik.
    Ale, co úplně nejvíce miluji je, když mi maminka s tatínkem zpívají a u toho ještě tancujeme,
    Já se krásně nosím, vrtím celým tělíčkem a strašně moc se u toho chichotám.
    Rodiče u toho po delší době sice vypadají trochu znaveně, což tedy vůbec nechápu :)
    No a večer mi maminka zpívá ukolébavku a já se krásně uvelebím v její náruči a nechám si zdát krásné sny.
    Přejeme Vám krásné hravé dny :) Theo a Markét

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Theo, jsi na tom podobně jako náš Jeníček, který se také snaží ignorovat dřevěné hračky :), ale je pravda, že některé vzal na milost a líbí se mu, když s nimi tuká do podlahy. :)

      Vymazat
  4. Ahoj Betty, napsat nejoblíbenější aktivity s dětmi? Vážně? Nejoblíbenější aktivita je, když se zavřou v pokoji a nechají mě v klidu si vypít kafe či přečíst knížku. Bohužel realita se liší a nic oblíbeného to tedy není. Vím ale jakou nejoblíbenější společnou aktivitu mají oni, tedy samozřejmě v tom figuruji, jak jinak.
    To si takhle denně dávám svých 15 min ve vaně, za svitu svíček a někdy ve stádiu zoufalství i se sklenkou červeného. Zapnu hudbu v telefonu a dělám, že odpočívám. :D No a co se denně nestane? Nutně potřebují jít oba doslova "kadit" a to jsem ještě slušná, tedy hodně slušná... a smrdět mi v mé vanilkové oáze. Můj pohled vraha tady zřejmě nikoho nezajímá a nevinný pohled syna mě maximálně donutí se ponořit pod hladinu bez možností raději promluvit. S omluvným výrazem, pak spláchnou, odcházejí a zavřou dveře. Ano, zavřou, ten smrad je vůbec nezajímá... A co se děje poté? No smějí se za dveřmi jak blázni. Dokonce si myslím, že si to schovávají celý den aby mi to večer mohli v klidu nasolit do mísy kousek od vany a mého vína.

    No ale nebudu zlá, občas si i hrajeme dámu či jiné společenské hry, syn je miluje, tedy pokud vyhrává, jinak je oheň na střeše a já jedním krokem v Bohnicích. A pak opět utíkám k oáze a sklenici vína. :D ...

    OdpovědětVymazat