Bepanthen piknik

čtvrtek 4. června 2015
Termín porodu se blíží světelnou rychlostí a podobným tempem se mění i číslice na váze. Jak jen to napsat. Kynu a nic s tím nejde dělat. Jakmile se počátečním číslem stala sedmička, přestala jsem se těšit na návštěvy a ještě větší problém mi dělá chození ven nebo někam do společnosti.  Nikam se mi nechce a nejlíp je mi doma nebo na terase u švagra a švagrové, kteří mají třítýdenní holčičku. Zakukluji se sama do sebe a doufám, že brzy bude oteklé období zamnou. O to víc mě překvapil Bepanthen piknik, událost na kterou jsem se těšila, ale zároveň jsem tam vůbec nechtěla.

Důvody? Těhotné je určitě znají. Oteklé nohy, prsty, 15 kg navíc a to těžké dýchání, když déle mluvíte. Dalším důvodem bylo mé „bloggerství“.  Začínám a toto byla první akce, kde jsem byla pozvaná jako bloggerka a zároveň ambasadorka značky Bepanthen. Byla jsem nervózní a nechtěla nic pokazit. 

S Lelí u nejsladšího candy baru.  Ambasadorky v akci.



Bepanthen piknik byl pojat jako netradiční baby shower, o kterém jsem již na blogu psala. Neoslavovaly jsme miminko jedné maminky, ale hned deseti žen s různě velkými bříšky. Pssst, to největší nebylo bříško, ale pěkný panděro a bylo moje. Hned při příchodu na nás vykukovala Lelí (Máma na blogu), od které se nám dostalo milého přivítání a šampusové skleničky s džusem (jak jinak, když to byl mejdan pro těhotné) na jejíž nožičce se leskl stříbrný přívěšek dětské nožičky a korálky v modré nebo růžové barvě. Jednoduše jsme pak mohly poznat, zdali maminka čeká kluka nebo holčičku. Za chvíli se z pozorování přibývajících skleniček na stole stala zábava. Ony byly totiž všechny modré a holčička ne a ne přijít. Nakonec bylo skóre 8:2 ve prospěch chlapečků. Díky skleničkám se u stolu rozproudil hovor a mé zděšení a počáteční ostych začal upadat.

Jakmile všechny maminky dorazily, měla Lelí počáteční proslov a představila nám zástupkyně Bepanthenu, které byly opravdu vtipné. Připravily si pro nás popovídání o produktech značky Bepanthen, které jsme měly možnost vyzkoušet a navíc jsme si je odnesly v balíčku domů. Nejvíc mě potěšilo, že nám nepřipravily monotóní přednášku, ale popovídání propojené s vlastními zkušenostmi. Obě jsou totiž maminky a vědí co by nás mohlo trápit nebo zajímat. Najednou jsem zjistila, že Bepanthen bude celou naši rodinu doprovázet dlouhá léta. Má totiž řešení pro ty nejmenší, ale i na problémy dětí a vlastně i jejich rodičů. 

Beplanten nám představil i novinku pro nejmenší. Bepanthen Extra Care mast. Pro ještě jemnější péči.





Po příjemném popovídání si o produktech jsme si losovaly otázky a začaly klevetit o mateřských tématech. K tomu jsme ujídaly dobroty z rautu, ale hlavně jsme se vrhly na nádherný candy bar plný sladkostí. Jeho dominantou byly čokoládové Leli’s cupcakes s jahodovým krémem. Já je prostě miluji (Proč taky moje váha překročila 70?). Samotný candy bar se díky své fotogeničnosti stal objektem všech fotografek. Taková růžovo-modrá sladká modelka, která lahodí každému oku, ale i chuťovým buňkám. 









No a co bylo dál? Kecání, mluvení, smích, ale i jóga a focení ve foto-koutku. Mé obavy se nepotvrdily, a přestože byl můj pupík největší, cítila jsem se po dlouhé době báječně. 




Děkuji Bepanthenu za skvělou akci a všem maminkám za atmosféru, kterou vytvořily. Byly jste báječné.

Mezi dárečky byly i ekologické plenky Bio Babby a Wilogy. Těším se až je budu moci vyzkoušet.



A tady se můžete pokochat fotkami od fotografa Honzy Martince:

Skleničky s přívěšky.
Bepanthen dárečky.
Dobrá nálada nás provázela celou dobu.
S úžasným náhrdelníkem Mama live. Výřečná a zkušená mamka.
Besedíme :)






Cvíčení není mučení. Slečna jogínka nám ukázala uvolňující cviky. 

Jedna z blogerek Tereza z blogu Madame Coquette.
Bude to holčička nebo kluk?

Tak a já se jdu zase někam schovat, Vaše Betty.

5 komentářů

  1. Moc hezké fotky, muselo to být fakt bezva :-) a sluší ti to, neboj... B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děluji Barčo. Velká část fotografií je od Honzy Martince. Je skvělý fotograf. Fotil nám i svatbu. Děkuji za podporu. Betty

      Vymazat
  2. Napjatě čekám, až dáš Betty zprávu, že už jste tři! :-D Hrozně ti to sluší, abys věděla! Výřečná Katy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já Káťo, bude to jízda a co teprve po porodu! Držím palce ať to těhotenství máš v pohodě. Děkuji výřečná Katy :D

      Vymazat
  3. Jak tak pročítám články maminek, které byly na této akci, zdá se mi, že se piknik opravdu vyvedl a že jste si užily pěkné odpoledne.
    Držím palce do cílové rovinky a čekám na článek o tom, že už jsou z vás rodiče :)

    OdpovědětVymazat