One for one - boty od TOMS

neděle 31. května 2015

Opět mě posedla touha. Ten známý pocit, který je neskutečným hnacím motorem. Zatoužila jsem po něčem novém, něčem co by mi opět ve chvílích neustálého přibírání kil udělalo radost. No jo, ale ono je to těžké. Do porodu mám posledních pár týdnů, možná už jen dva a kupovat si něco co mi bude teď a pak už ne, se mi opravdu nechce, proto jsem byla nadšená, když jsem se dozvěděla o speciální spolupráci Freshlabels a bot TOMS. Ty mi přeci budou i po porodu!

TOMSky jsem si oblíbila během loňského léta. Nejen, že jsou pohodlné a na noze prostě hezky vypadají, díky nadčasovému vzezření, ony i pomáhají a vy můžete společně s nimi. Díky systému ONE FOR ONE. Za každý zakoupený pár „darujete“ druhý pár do chudých oblastí po celém světě. Tam se boty darují dětem, které je potřebují. Od roku 2006, kdy značku TOMS založili, bylo rozdáno více než 30 milionů párů bot! Tak proč si takové boty nekoupit?


V samotném Freshlabels vládla uvolněná atmosféra a já se ihned vrhla na výběr bot. Připraveny byly béžové a šedé, které jste si mohli nechat pomalovat od malířky Lény Brauner nebo tatéra Earmana z Inkoust Tattoo. Pokud jste nevěděli co na botky chcete, stačilo si vybrat z jednoho ze šesti připravených designů.







Já jsem zvolila vlastní návrh se zvířátky. Medvěd představuje mého manžela, který je mým ochráncem a lišáka, jenž je v mých představách náš geniální prcek J. Design byl zvolen a teď už jen čekání, které bylo opravdu dlouhé. Strávili jsme v obchodě tři hodiny, ale úplně nám to nevadilo. Využili jsme nápojů a občerstvení a prošmejdili další kousky z obchodu, když jsem přišla na řadu, popovídala jsem si s Lenou o mateřství a porodu. Nevěřili byste jak bříško skvěle navazuje hovory či vztahy. Líp než já samotná, která potřebuji všechny lépe poznat a pak se teprve uvolním.

Jak jste na tom vy, máte už TOMsky doma?

Zdravím vás,
Vaše Betty.

PS. Dnes mi držte palce. Jdu na Bepanthen piknik a poprvé, jako blogerka.

Žádné komentáře