Oslavte své těhotenství a vyhrajte účast na Bepanthen pikniku

sobota 23. května 2015

Začínám přicházet na to, že vím o čem těhotenství je a taky aby ne. Vždyť už jsem v jiném stavu osmý měsíc. A to je co říct. Během této doby jsem zjistila, že někdy je dobré pokecat a uvolnit se s dalšími nastávajícími maminkami, které mají často pochopení pro bolavá záda a neustále plný močový měchýř, a proto jsem ráda, že Bepanthen pořádá Bepanthen piknik! Den splněných přání pro 13 nastávajících maminek a já mám tu čest být u toho.





Chcete tam taky? Vím, jak na to. Stačí se přihlásit do nové soutěže na http://bepanthen.gmiprojects.cz/ s názvem Bepanthen piknik, a pak se  připravit na to, že se budete moci stát jednou z účastnic baby showeru v podání Bepanthenu. Já se ohromně těším, protože můj vlastní baby shower je neustále ve hvězdách a tady si to s vámi neskutečně užiju.

Co vše vás čeká a nemine? V příjemných prostorách jedné pražské restaurace zažijete pohodové odpoledne v přítomnosti ostatních nastávajících maminek. Chybět nebude chutné jídlo, pití, spousta dárečků a povídání o rodičovství,  či mateřství. Určitě si odnesete plno cenných rad od zkušených maminek a třeba se seznámíte s budoucí kočárovou parťačkou.




Jistě uvítáte i přítomnost paní doktorky Milušky Kotalíkové, která odpoví na všechny důležité i vtipné dotazy ohledně těhotenství a mateřství. Veškeré pochybnosti rázem zmizí. Také vás naučí, jak správně používat kosmetický přípravek Bepanthen krém proti striím. Jistě jste o těchto nevzhledných jizvičkách, které vznikají převážně v těhotenství slyšela. Nechceme, aby vám strie zůstaly jako nemilá vzpomínka na jedno z nejkrásnějších období v životě ženy, takže se postaráme o hladký průběh hormonálních změn, které vaši pokožku pekelně zkouší. Kromě Bepanthenu na vás čeká další dárek v podobě ekologických dětských plenek Bio Babby a mnohem více.

Také už se nemůžete dočkat? Máte bříško a chuť se seznamovat a užít si skvělé odpoledne? Tak šup, ať už jste přihlášené.  Možnost přihlásit se máte do pondělí 25. 5. do 12:00. Není mnoho času, ale já věřím, že to zvládnete.

Přihlásit se můžete prostřednictvím facebookové stránky Bephanten CZ&SK, kde vyplníte formulář, odpovíte na kreativní otázku a zaregistrujete se.

Držím palce a těším se na vás,
Vaše Betty

Žádné komentáře