Bude ze mě paní - svatební šaty

úterý 13. května 2014
Už je to tak. Bude to legitimní. Lidé mě budou moci oslovovat paní nebo snad mladá paní? Přiznám se, že to není věc, po které bych přímo a nesnesitelně toužila. Myslím tím pouze to oslovení. Status v mé mysli, či napsaný na kusu papíru a aura, kterou budu vyzařovat, ty ať jsou jako u mladé paní. Paní, která je pyšná na svého muže. Nemůžu se dočkat ...

Je to strašně zvláštní. Vždycky jsem byla klučičí typ. Nenosila jsem šaty ani sukně a domů lítala s pláčem pouze ve chvílích, kdy jsem si odřela koleno a už to sec sakra bolelo. Nikdy jsem se pořádně nezamýšlela nad tím, že bych mohla být princeznou. Byla jsem rošťák a zapadala tak mezi všechny své bratránky a bráchu. Hrála fotbal, jezdila na bruslích a lezla po stromech. Babička se jednou dokonce vyjádřila ve smyslu, že někdo nahoře musel udělat chybu. Já, se svou náturou měla být kluk a bratranec holčička, která má vše úhledně srovnané v komíncích. A nyní ten paradox. Chci být princezna. Toužím po šatičkách s baletní sukní a chci aby byl můj nastávající přímo ohromen.

Bude se asi divit, ale první, co jsem měla zajištěné, byly šaty. A jaké jsem si vysnila? Chtěla jsem svatební šaty s kapsami a velkou sukní. Na Pinterestu jsem objevila nádherné šaty, ale to byla moje osudová chyba. V Čechách, jich seženete pomálu.


Moje vysněné svatební šaty, ale v Čechách nedostupné.

Nádherná záda.


Rosa Clara 2014

Rosa Clara 2014

Vera Wang 2012





Moji favoriti, ale neseděly tak, jak měly. Pronovias.

Svatební šaty, které mají kapsy! Pronovias.

Vera Wang tylové svatební šaty.





Musím uznat, že výběr v Čechách je široký, ale ne pro mě. Prošla jsem plno internetových stránek a také navštívila Svatební veletrh. Hrůza, byl to hon na nevěsty. Ve chvíli, kdy se u vstupu ptali na to, kdo z nás je nevěsta jsem měla zbystřit. Označkovali mě růžovou páskou a  pak se děly věci. Šaty jsem nakonec zkoušela ve svatebním salónu Nuance a Adině. V jednom z nich i vybrala. Jsou mezi fotografiemi. Uhádnete jaké? 

7 komentářů

  1. Tipovala bych na některé s holými zády:-)...ale ráda se nechám překvapit. Všechny jsou nádherné a ty budeš ve všech vypadat ne jako princezna, ale jako carevna:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych holá záda, ale úplně tak moc je mít holá nebudu. S carevnou jsi mě rozesmála :D

      Vymazat
    2. Ono jich v Čechách moc není :(

      Vymazat
  2. Takže vybrány byly ty poslední, ale upravená jinak mašle? Nebo se pletu? :-) Týna

    OdpovědětVymazat
  3. Původně byly vybrané tylovky od Vera Wang a na poslední chvíli jsme našli dokonale jiné Vera Wang, ktere nejsou ve výběru. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahaaa, tak to joo :-) já si lámala hlavu a furt koukala na fotky Vás a šatů a nemohla na to přijít :-)

      Vymazat
  4. Každému se líbí jiné svatební šaty a všechny jsou nádherné. Nejdůležitější je, aby se v nich nevěsta cítila dobře. Já jsem si půjčila dlouhé bílé šaty s vlečkou a všem jsem se v nich líbila. Jsem hlavně ráda, že se nám celá svatba povedla a máme na ni krásné vzpomínky.

    OdpovědětVymazat