Piknik na Karláku

čtvrtek 22. června 2017

Jeden piknik už mám letos za sebou a nadchl mě natolik, že jsem si nemohla nechat ujít ani ten, který se koná v Praze na Karláku v rámci Prague Fashion Marketu. Prostě si jdete jen tak něco koupit a pak se posadíte na deku, koukáte do korun stromů, popíjíte s kamarády a ládujete se něčím, co máte rádi. Nasáváte atmosféru a užíváte horký den v osvěžujícím stínu. Takhle přesně si to představuji a možná to tak bude mít i plno další lidí. Jen my do celé té idylky přidáme našeho prcka. Držte nám palce. Snad se bude válet jen po naší dece a ujídat z našich talířků.


Prague Fashion Market začíná již zítra 23. 6. od 11:00 do 19:00 a pokračuje až do 24. 6.. Kromě stánků s kousky od českých tvůrců si letos nově můžete „zapiknikovat“. Vychutnat si dobroty z nabídky street food stánků, či od lokálních dodavatelů. Svou přítomností můžete pomoci k překonání rekordu největšího pikniku pod širým nebem. Takže, hurááá. Musíte tam být, protože možná zrovna vaše deka, bude tou, která trhne rekord. Pokud se vám nechce tahat deka z domu. Mám pro vás malý tip. Stavte se u infostánku a půjčte si ji. Pokud vám deka nestačí, mají k dispozici i křesílka, ale pst … ať se na nás dostane J.
A na co se těší Betty? Samozřejmě na tvůrce věnující se dětem. Mrkněte se, ke komu budou mířit mé kroky.

Mimijo

Já vím, že kousací korále už nepotřebujeme, ale ony jsou tak krásné. Hlavně ty v mramorovém designu. No a klipy na dudlíky? O těch ani nemluvím. Tam se musíte zajít podívat.

Shark in the park

Krásné a neklasické oblečení pro děti, které jim můžete dát kamkoli. Nejen, že je stylové, ale ono je i pohodlné a ty materiály. Na ně si musíte zajít sáhnout. Cílem značky je podporovat dobrý vkus dětí už od raného věku. „Přejeme si, aby Vaše děti byly "žralokem" v parku, kam rádi chodíte a bude nám potěšením, když si tam vyjdete s námi.

Pop-Pap knižní studio

POP - PAP knižní studio vzniklo z lásky ke knihám a papíru. Za vším stojí tým přátel a výtvarníků, kteří si hrají s papírem a tvoří obrazové knihy a papírové výrobky, které vás budou bavit i zdobit. Vše je unikátní, dělané ručně a v malém nákladu. „Naše knihy jsou zážitkem nejen ze čtení a prohlížení, ale také na dotek!“

Samozřejmě, že zavítám i jinam a doufám, že vy také. Dorazíte? Pokud si nejste jisti, možná vás ještě přesvědčí doprovodný program. Pro děti jsou to například divadelní představení. I s dětmi si v pátek odpoledne můžete ozdobit cupcake nebo se naučíte krasopísmu s Krasopiskou.


Já už se těším a doufám, že vy také. Tak na viděnou,
Betty.

PS. Více informací naleznete na stránkách samotného Mint marketu nebo v události na Facebooku.



Žádné komentáře