Vánoční wishlist do prckova pokojíku

středa 7. prosince 2016
Můj milý Ježíšku, protože jsem byl letos moc hodný a vůbec, ale vůbec jsem nezlobil, pod stromeček bych si přál … ehm. Moje maminka by si pod stromeček přála. Asi takhle by vypadal náš dopis Ježíškovi. Ne, nejsem hrozná. Nevnucuji doma nikomu svůj názor a to, co by mělo být pod stromečkem. Já si jen přeji a doporučuji. Víte, jak to je, že ano. Co nového bych chtěla k prckovi do pokojíku? Tady jsou moje přání a tipy pro vás.

Postýlka Stokke Home

Mít svůj domov, svojí střechu nad hlavou. Útočiště, kam se schovám, když mě celý svět naštve. Místo, kde se cítím v bezpečí. Tohle přesně mě napadne, když vidím postýlku STOKKE Home, která má tvar baráčku. Byla to láska na první pohled a doufám, že si jí zamiluje i prcek. Bude v ní spinkat ještě dlouho, protože s ním bude možná až do jeho pěti let a pak si jí může nechat na hraní. Stane se bunkrem, hradem nebo domkem na stromě. Prostě vším, o čem bude snít. Jé, já mu tak závidím.

Dekorace od Lynns Mini

Lynns je značka, za kterou stojí česká maminka a její cit pro detail a čisté linie je znát. Všechny dekorace jsou tak hezké, že jsem si nemohla vybrat a asi nezůstane u jedné. Nejvíce mě oslovilo plusko. Ručně malovaná dekorace v severském stylu, vyřezaná z kusu dřeva a z části pomalovaná černou barvou s bílými puntíky. Pak ještě hory a asi i medvídek. Jsem strašná, já vím.

Klouzačka

Jdi se klouzat. Tak asi takhle se na mě díval manžel, když jsem domů přišla s tím, že nutně potřebujeme k prckovi do pokojíku klouzačku. Jenže ona je tak hezká, jednoduchá a Jéňa klouzání miluje. Klouzačky Jupiduu jsem objevila na Instagramu a jsou mi sympatické nejen vzhledem, ale i tím, že se jedná o start -up dvou bratrů, které v jejich podnikání moc ráda podpořím. Do pokojíčku zapadne a během ošklivých dnů budeme mít o zábavu postaráno. Už vidím ty jiskřičky v očích.

Bazének s míčky

Předtím jsem se měla jít klouzat, ale co s bazénem s míčky? Tady byla má obhajoba delší a stále jsem nevymyslela ten nejpádnější argument, ale to, že si jej přeji, sem musím napsat. Co je psaný, to je daný a nám Ježíšek možná bazének naježí. Je totiž krásně šedý a balónky černobílé. Barvu míčků si můžete vybrat podle svých preferencí. Bazének jsem objevila tady.

Houpací skútr

Nejen, že se prcek rád klouže, ale on zbožňuje i houpání. Nejprve jsem u dědy na půdě sháněla našeho starého kohouta, ale ten nenávratně zmizel a tak jsem šla brouzdat interneemt. Kohouti se stále dají sehnat, ale k prckovi spíše sedí tenhle retro skútr. Líbí se vám? Pokud si jej chcete vyrobit, mrkněte sem.

Polštář

Rád s nimi spí a obklopuje se jimi. Vozíme je na dovolené a má jich hned několik. Jeho sbírku bych ráda doplnila polštářkem, který mu někdy ukradnu i já. Tak moc je hezký. Houska od WoolNwool vypadá lehce a měkce. Prosím, Ježíšku.


To jsou má přání pro prcka. Vím, že se mi všechna nesplní, ale něco už je doma schované.
Jaké překvapení jste doma připravili pro vaše prcky?

Mějte se krásně,

Vaše vánočně naladěná Betty.

7 komentářů

  1. Líbí se mi váš blog, nápady jsou skvělé. Klouzačka by se mi taky líbila do pokojíku pro syna 21měsíců, ale je dosti drahá. Nemáte tip na dřevěnou stylovou v levnější variantě ? Budu ráda za tipy případně kde hledat. Díky moc, ať se daří.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, moc ráda bych vám napsala, že vím, kde klouzačku sehnat, ale opravdu netuším. I my jsme sháněli levnější variantu, ale není. Oslovili jsme truhláře a ten by nedokázal udělat takto zaoblené tvary. Dříve dělala klouzačku i Ikea, ale tu jsem taky nesehnala. Je dobré sledovat různé bazárky, třeba se tam najde. MOc děkuji a přeji hezký den, Betty.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry vecer,
    ja bych se zase moc rada zeptala na polstarek? Da se sehnat i v nejakem ceskem e-shopu? Nebo jen takto z Polska? Dekujiii :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Gatsby, předem děkuji za váš komentář. Nikde jinde jsem jej bohužel nenašla, takže asi jenom z Polska. Jsou krásné, viďte! Mějte se hezky, Betty.

      Vymazat
  4. Dobrý den, moc se mi líbí Váš vkus ;-) Pořizovali jste prckovi bazének s míčky nebo chystáte se na něj? Já se už od Vánoc snažím o nějakou komunikaci s nimi přes email, ale zatraceně to vázne a to to měl být jeden z dárků už k Vanocům, teď tedy narozkám. A ještě jedna věc, to už jsem Vám psala dříve a ptala se na Jendovo dřevěnou tatru, odkud prosím je? Mému synovi bude za 14 dní rok a ráda bych mu ji nadělila, jako jeden z dárků. (Vím, ty barevné plastové, to je "klasika", ale přijdou mi příšerné... :-) Moc děkuju, krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, bazének ještě nemáme. Teď je u nás bohužel stop stav, ale dojde na něj :). To mě mrzí, že komunikace nefunguje. Zkoušela jste je oslovit i na Instagramu? Ještě jsem je viděla na nějakém anglickém e-shopu. Zkuste to vygooglovat. Já se také zkusím podívat a dám vám vědět. Tatra je z obchůdku u rodičů, ale koukala jsem, že jí mají i na detskykramek.cz. Mějte se krásně, Betty.

      Vymazat
  5. Jako jsou to fakt pěkné věcičky, ale to má prcek jeden dům sám pro sebe, ne? :D Jako je pravda, že my bydlíme v paneláku, tak ta měřítka máme trochu posunutá. A taky hlavně při každé věci zkoumáme i rozměry, a kam ji uložíme. :) Na druhou stranu neřešíme věci jako krémová injektáž zdiva, protože nemáme vlhké stěny jako moje švagrová v rodinném domě. :) Všechno má svoje pro a proti. :)

    OdpovědětVymazat