Lacle z malířovy dílny

úterý 31. května 2016

Jé ty máš lacláče. Jsi těhotná? Ne jen se mi strašně líbí a možná až budu těhotná, budu v nich honit ještě větší parádu. Já jsem se do nich totiž strašně zamilovala, i když jsou oversized a postříkané barvou. Tohle jsem totiž přesně já.

Laclové kraťasy nosila moje mamča, když jsem byla malá a já je strašně obdivovala. Nakonec jsme jedny pořídily i mě. Byly oranžové (teď ji vůbec nemusím) a já na ně byla právem pyšná. Vše trvalo do chvíle, než jsem s nimi vyrazila do školy a spolužák se mi začal strašně smát. „Vypadáš jako popelářka.“ Od té doby jsem lacláče uvrhla v nemilost. Jenže tyhle z šedé džínoviny plné kapek krásných pastelových odstínů a výšivkou od Maison Scotch jsem si musela pořídit. Byla to láska na první pohled! 

K šedým lacláčům jsem oblékla mé oblíbené růžové triko s prodlouženým spodním lemem, který teda není vidět a lehký svetr v universitním stylů. Ano, cítila jsem se mnohem mladší. Jaj, to byl pocit. Outfit jsme totiž fotily ráno a já si tak mohla připadat jako na cestě na přednášku. Opojná chvíle. Jelikož bylo už teplo, vzala jsem si nejpohodlnější pantofle od Birkenstock a na rameno hodila šedou kabelku.








Jak se vám outfit líbí? Máte na léto připravené lacláče?

Laclové šortky/Maison Scotch//Betty Brands (comming soon)
Triko/Cos
Svetr/Maison Scotch//Betty Brands (comming soon)
Kabelka/Prada
Brýle/Roxy
Hodinky/Komono
Vaše Betty.


PS: Plno lidí se mě ptá, jestli jsou lacle mojí výroby … nejsou. Já neumím malovat a takhle hezky bych to nikdy neudělala.

PPS: Běží poslední dny ankety MAMA blog roku 2016 a já jsem mezi nominovanými. Pokud mě rádi čtete, budu moc vděčná za váš hlas. Hlasovat můžete zde. Moc děkuji. Hlavně za to, že mě čtete.

2 komentáře