Podzim v klobouku

neděle 13. září 2015
Už jsme doma druhým týdnem a já stále vzpomínám na teplé večery, kdy vám vlahý vítr cuchá vlasy a vy se procházíte po promenádě s kočárkem, kde chrupe to nejroztomilejší stvoření. Za volnou ruku vás drží manžel a vám myslí probleskne: „To je ono. Takhle to má všechno být.“ Chybí mi tyhle večery a dny, kdy vám slunce laská pokožku a vy se každou chvíli běžíte schladit do vody, která voní! Ano, voní jako by byla plná melounů. Nevěříte? Zkuste si někdy přivonět.

Pravá, levá a zase pravá a levá. Jdeme krok za krokem po promenádě z kostek, které náš Jeník miluje. Je neděle a my jsme na naší oblíbené Náplavce. Tentokráte si vítr nepohrává s mými vlasy, ale rovnou mi odfoukl klobouk. Vlasy mám nalepené na tvářích a sluníčko se schovává za mraky. Jsme zpět. Posloucháme zvuky Prahy a koleček kočárku, ve kterém stále chrupe to nejroztomilejší stvoření a mě za ruku drží můj stále se usmívající manžel, což mi říká, že je naprosto jedno kde jste, ale důležité je, abyste tam byli s těmi pravými. A ty já mám.  

Dost bylo vzpomínek. Pojďme se podívat na můj další outfit, ve kterém jsem vyrazila na odpoledne s Bepanthenem. 


Podzim budu trávit v novém klobouku od Roxy. Je naprosto boží a já doufám, že nebude moc foukat, protože bych se za ním nechtěla opět honit. Pro kolemjdoucí je to sice vtipné, ale vám moc do smíchu není, když s kočárkem letíte směr klobouk a ten zase směr Vltava.







Klobouk/Roxy
Kabát/Noname
Top/French Connection
Jeans/Fayza Diesel
Boty/Toms by Lenka Brauner
Hodinky/Marc by Marc Jacobs
Náramek/Pandora

Máte odvahu nosit klobouky? Já ji chvíli hledala. 
Hezký večer,

Vaše Betty

2 komentáře

  1. Dobrý den Betty,
    rád bych se zeptal, jestli už máte poskládané fotečky pro vaši bezplatnou fotoknihu či fotokalendář? Níže je můj mejlík,pro pohodlnější komunikaci.

    Díky za info, hezký den:-) Martin.

    neugebauer@reptisk.cz
    www.reptisk.cz/fotokniha

    OdpovědětVymazat