Narodil se prcek

neděle 12. července 2015
Hurá, tak jsem tu. Tohle byla první faktická zmínka na Facebooku o mé osobě a napsal jí ten pán, který se nade mnou neustále rozplývá. Myslím, že se mu říká tati. Ten byl taky první, kdo si mě k sobě přivinul po tom neskutečném zápolení.

Byl to boj. Do nedávna jsem byl úplně v pohodě. Plaval jsem si, chrupkal a někdy si kopl abych získal větší prostor. No jo, ale ten prostor mi začal být trochu těsný a tak jsem se rozhodl, že tady teda fakt nebudu. Najednou se začaly dít věci. Co vám budu povídat, nebylo to nic příjemného. Neustále mě něco tlačilo a já musel makat – posouvat se ven z toho těsného prostoru, který byl nakonec ještě menší. Ach jo, co teď? Najednou jsem uviděl světlo a něco mě po dlouhých pokusech dostat se ven vytáhlo. Brrr. To je zima a proč na mě všichni koukají? A co je tohle za zvuk? Jo to je můj hlas! Za chvíli mě zabalili a dali do náruče pánovi, o kterém jsem již mluvil. Bylo mi dobře, protože u něj je vždycky fajn.  Po chvíli mě zase nesou pryč!


Kam mě to nesete? Jé, tady je taky fajn. Jsem v náručí maminky, jak mě upozorňuje tatínek. Je nějaká vykulená a unavená, ale už teď vím, že patříme k sobě. Oba na mě mluví a říkají mi Jeníku. Jsem za ně moc rád, protože mi se vším pomáhají a starají se o mě. Nakonec udělal moc dobře, že jsem se dral ven. Ach tady je fajn.

S pyšným tatínkem. Je tam podoba?

Jmenuji se Jan a narodil jsem se v 29. 6. 2015 ve 4:01. Stejně tak, jako můj pradědeček. Doufám, že vás brzy všechny poznám ... Jeník.

6 komentářů

  1. Pavlí, moc gratuluji k chlapečkovi. Ten náš se narodil 2.7., 14 dní před termínem a byla to docela rychlovka :-)
    P.S.: Jeníček se asi narodil 29.6., ne 29.7. Chápu, já taky děsně blbnu; -))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluju!!! Tak jsou od sebe kluci nakonec skoro 2 týdny a to měli termín ve stejný den, že :)
    Jeník je krásný a má to doma moc hezky sladěné!!
    Přeji vše dobré! Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Měla jsem termín 25.6. a pak 29.6. a na ten to vyšlo. V Podolí to směřovali k 29.6. Jen můj poplašený gynekolog si všechno vedl jinak :D. Děkujeme i já vám přeji vše dobré!

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tak to jsme měli podobné - já měla od gynekoložky termín 25.6., ale v Gennetu ve 20tt mi napsali do zprávy, že do viděj spíš na 17.6. a Alánek se fakt narodil toho 17. :)

      Vymazat