Boty Mel - moje malá závislost

pátek 4. července 2014
Každý se potýkáme s určitou závislostí. Ať už si to jsme nebo nejsme schopni připustit. Ta moje je prostá. Jsem závislá na botách, ale ne tak ledajakých. Na voňavých MELkách, se kterými se v posledních letech roztrhl pytel. A já se tomu nedivím, protože jejich barvy a zajímavý design s mnoha detaily je odzbrojující. Ne nadarmo je logo Mel ve tvaru srdíčka.

Mám jich hodně, a když říkám hodně je jich  hromada. Mě to tak nepřijde, ale přítel je z toho hotový. Především ve chvílích, kdy si chce uložit do botníku své boty a tam není místo. Navíc nám předsíň krásně voní!
Toto nejsou všechny mé MELky
Boty Mel jsou mladší hravou sestřičkou bot Melissa. Moje závislost začala právě u Meliss a přesunula se i k Melkám, které nemají tak intenzivní vůni, ale stále krásně voní po bonbónech :) a mě to připomíná mé dětství. Navíc jsou vyrobené z materiálu Melflex, který je recyklovatelný, hypoalrgení a perfektně se díky svým vlastnostem přizpůsobí noze. Hodně lidí se mě ptá, zdali jsou pohodlné. Ano jsou! Já nosím nejvíce sandále a pak balerínky  Mel Pop se srdíčkem, které jsou jedny z nejpohodlnějších. Letos mi do sbírky přibyly i boty vysokém podpatku. Jedná se o Mel Raspberry a jsou zdobené taktéž srdíčkem. Jsou pohodlné? No jasně. Uvnitř je měkká stélka, díky které máte nohu jako v právě vyprané peřince. Vzhledem k tomu, že Melky pochází společně s Melissou z Brazílie, nemám obavy o pohodlnost vysokých bot. Brazilské ženy jsou totiž expertky na podpatky a tak je mají i tyto dvě značky vychytané.



Mé druhé vysoké boty z Melflexu, již tak pohodlné nejsou. Pořídila jsem si je před dvěma roky a zřejmě jsem vybrala špatnou velikost. Chystala jsem si je vzít jako svatební, ale nevydržím v nich déle než deset minut. Jsou to Melissy od Vivienne Westwoods koulí. Už od okamžiku, kdy jsem je viděla v obchodě jsem věděla, že budou moje svatební a musela jsem je mít. Bohužel nebudou. Je pravda, že na jedné svatbě jsem je měla, ale ne na mé.


Jedny z nejvíce obdivovaných Melek jsou Mel se sovičkou, které už mám dva roky a neustále s nimi ohromuji známé a kamarádky. U Melek je skvělé to, že se nikterak zvláště nepoškodí a dají se omýt vodou s trochou mýdla.

Nyní si brousím zuby na Mel Love City! Každá bota je jiná a dohromady tvoří nápis LOVE.


A tady všechny jsou :) Pravdou je, že jsem některé už poslala dále, ale většinou se jednalo o Melissy.






Mel Fresh

Kde je nakupuji? Kromě Meliss jsem si všechny pořídila na e-shopu mustwear.cz! A co vy, máte také nějaké plastové boty?

2 komentáře

  1. Betty, máš úžasnou sbírku :) chci se zeptat jak je to s velikostmi - sedí ti tvoje obvyklou velikost nebo o číslo větší? Uvažuji také o těch vysokých se srdíčkem, ale nejsem si jistá velikostí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkuji :) Mám je opravdu ráda a dokonce jsem svojí sbírku opět rozšířila o žabky a gumáčky :) Většinou mám Melky 35/36, tedy téměř všechny kromě bot, které zmiňujete. Ty mám ve velikosti 37. Sedí mi lépe a jsou pohodlnější. U těchto bych šla do bot o číslo větších. Hezký den, Betty.

    OdpovědětVymazat