Podzimní vrstvení

středa 14. října 2015
Možná jdu s křížkem po funuse, ale tenhle outfit mě tak strašně baví, že vám jej musím ukázat. 

Podzim je pro někoho naprosto zbytečný, ale pro mě je to neskutečná výzva. Je to přesně ten čas, kdy jsem často tápala. Venku je už celkem zima, ale v teplém oblečení se ještě pečete a nedej bože, když zajdete do obchodu nebo nasednete do tramvaje. Podzim je prostě o vrstvení a kombinování i pro někoho neslučitelných kousků. 

A o tom je i můj život. Často se mi stává, že mě v životě potkají situace, které jdou přímo proti mému přesvědčení. Život mi servíruje chvíle a věci, které bych nikdy neudělala či na ně nepřistoupila. Hmm ... přistoupila jsem na ně! Dokázala jsem skloubit a nakombinovat neslučitelné a perfektně to do sebe zapadá. 

Nebojte se a udělejte někdy krok do neznáma. Udělejte něco bláznivého. Něco, co je opakem vašeho všedního života. Uvidíte, že to perfektně zapadne a posune vás to dál. Já v to věřím, a proto, přestože mým snem byla vždy Praha, se během několika týdnů stěhuji do Teplic. Nikdy by mě nenapadlo, že opustím Prahu a budu vše budovat od začátku v úplně cizím městě. Děje se to a já jsem šťastná. 







Jeansová bundička/French Connection
Šaty/Medicine//Answear.cz
Jeans/Zara
Boty/Converse//Answear.cz
Hodinky/Marc by Marc Jacobs

PS. Prahu úplně neopustím.

Vaše Betty.

8 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Děkuji, koupila jsem si je v těhotenství a tahala je strašně často. Jsem ráda, že je můžu tahat i teď.

      Vymazat
  2. Jééje, a co v Teplicích? :-)...já šla z Teplic do Prahy a musím přiznat, že zpět už se mi moc nechce. Praha mě chytla...jinak přeji hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manžel je z Teplic a má tam práci, která nelze přesunout. Děkuji, myslím, že ho budu potřebovat, protože Praha se mi také vryla pod kůži.

      Vymazat
  3. Odkud jsou kecky, prosím, prosím:) Měla jsem stejné, rozpadly se a už je neprodávaly.
    Díky, Tereza M.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím Terez, boty jsou z Answear.cz. Hezký večer :)

    OdpovědětVymazat